به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، به نقل از روابط عمومی ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، سردار بهمن کارگر، صبح امروز در دیدار با فرماندهان ارشد نظامی استان گفت: روایتگری دفاع مقدس برای جوانان و نسل امروز یکی از وظایف اصلی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است که تاکنون نیز به خوبی انجام شده و باید قدرت بیشتری بگیرد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه هر چقدر درباره دفاع مقدس کار کنیم باز هم جای کار بیشتری دارد، افزود: دفاع مقدس مجموعهای بزرگ است که همه ظرفیتها را به خود اختصاص میدهد. که در این میان مردم نقش بسیار بارزی دارند.
وی اظهار کرد: دفاع مقدس برای ایران اسلامی بسیار ارزشمند و به یاد ماندنی است، بطوری که مقام معظم رهبری نیز در بیش از 80 درصد سخنرانیهای خود اشاراتی به بحث دفاع مقدس داشته که نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
کارگر تأکید کرد: دفاع مقدس برخاسته از بطن جامعه و همه شهروندان کشور است، فلذا باید مراقب باشیم که به هیچ وجه آلوده به مسائل سیاسی، قومی و مذهبی نشود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به دلاوریهای قوم بلوچ در دفاع از وطن، اظهار کرد: قوم بلوچ نقش مثبتی در استکبارستیزی داشته که میطلبد یادمان ایستادگی این قوم در برابر انگلیس استعمارگر در سیستان و بلوچستان ایجاد شود.
انتهای پیام