کد خبر: 3710413
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳

محفل بين‌المللی انس با قرآن بانوان در حرم رضوی

کانون خبرنگاران نبأ _ هم‌زمان با اعیاد شعبانیه رواق حضرت زهرا(س) حرم مطهر رضوی میزبان محفل بين‌المللی انس با قرآن كريم «مشكوة النور» ويژه بانوان غير ايرانی از کشورهای مختلف بود.

محفل بين‌المللی انس با قرآن ویژه بانوان در حرم رضوی برپا شد

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع)، محفل انس با قرآن کریم به همت مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی و با حضور خیل عظیمی از قاریان ممتاز و برجسته بین‌المللی برگزار شد.
در این محفل معنوی که بیش از 20 کشور مختلف از جمله پاکستان، هندوستان، اندونزی، چین و کشورهای عربی حضور داشتند، 10 قاری بین‌المللی به قرائت قرآن پرداختند.
«ام سعید» و «ام حسین عامری» از عراق، «تکتم آقا» از کشور آذربایجان، «مبارکه جعفری» از هندوستان، «گل جهان» از کشور چین، «نصرت‌الرحمه» از اندونزی از جمله بانوان ممتازی بودند که آیاتی چند از کلام‌‌الله مجید را قرائت کردند.
این مدیریت در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و انس با این کتاب آسمانی در بین خانواده‌ها به‌ویژه نونهالان و نوجوانان با استفاده از ظرفیت قاریان برجسته بین‌المللی محافل سراسر نور قرآنی را در مناسبت‌ها و ایام خاص ویژه بانوان برگزار می‌کند.
گفتنی است؛ در کنار برپایی این محفل قرآنی، کارگاه آموزشی حفظ قرآن، کلاس قصه‌گویی و داستان، نقاشی، بازی و سرگرمی ویژه نونهالان و کودکان برگزار شد.

نیره ادیبی

انتهای پیام
 

captcha