حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در گفتوگو با خبرنگار ایکنا در رابطه با ارزیابی مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران و نیز مسابقات بینالمللی دانشجویان گفت: طبق اخبار اولیه و کلی، هر دو رقابت خیلی خوب برگزار شد.
وی در رابطه با نظر کارشناسی، دقیق در این مورد نیز اظهار کرد: کار باید به کارشناسان این حوزه سپرده شود تا با بررسیهای دقیق و ارائه نظرات کارشناسانه، این زمینه فراهم شود که بتوانیم تمامی جوانب برگزاری مسابقات را شناخته و آسیبشناسی لازم در این زمینه را داشته باشیم و با شناخت کامل نقاط قوت و ضعف، بتوانیم برنامهریزی لازم برای هرچه بهتر برگزاری مسابقات در سالهای آتی را داشته باشیم.
محمدی در مورد ورود ایدههای اجرایی جدید به حوزه فعالیتهای قرآنی، تصریح کرد: قطعا هر برنامه تبلیغی، فرهنگی، دینی به ویژه برنامه قرآنی باید نوآوری، ابتکار و خلاقیت داشته باشد که بنده از این جهت نیز از عزیزان مجری و برگزارکننده ششمین دوره مسابقات بینالمللی دانشجویان مسلمان تشکر میکنم. ما یک وظیفه آموزش و رسالت در کل نسبت به همه کشورهای مسلمان و قراء و حفاظ داریم و باید طوری برنامهریزی کنیم که از آموزش و حمایت ما محروم نشوند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه ممکن است تا افراد ضعیفی از لحاظ سطح فنی در مسابقات حضور پیدا کنند که در این زمینه نیز باید اقداماتی در نظر گرفته شود تا تنها زبدگان به روی سن رفته و برنامه خود را اجرا کنند، افزود: البته باید این موضوع را نیز مد نظر داشته باشیم که ما اگر کاری کنیم که افراد با سطح فنی ضعیف نتوانند به ایران بیایند و یا اینکه ما ارتباط خود را با این افراد قطع کنیم، ایشان هیچگاه رشد نخواهند کرد در حالی که یکی از رسالتهای ما آموزش و راهنمایی این افراد است که هر کدام از ایشان که در مجالس قرآنی ما حضور پیدا میکنند با داوران، قراء و حفاظ برتر ارتباط برقرار میکنند. همچنین، از تجربیات و راهنماییهای ایشان استفاده میکنند. و نیزهنگامی که در مجالس و محافل حضور پیدا میکنند، از حضور قراء و حفاظ قوی که برنامههای خوب اجرا میکنند، استفاده و نکات را فرا میگیرند.
محمدی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که وظایف قرآنی و انقلابی ما اقتضا میکند که به این افراد نیز توجه داشته باشیم و دست ایشان را بگیریم تا کم کم رشد کنند که ما این را دیدهایم و تجربه آن را داریم که افرادی که در مسابقات حضور پیدا میکنند و با داوران، اساتید و متسابقان قوی از سایر کشورها ارتباط برقرار میکنند، از تجربیات و توانایی آنها استفاده کرده و رشد میکنند. نکته دیگر اینکه این افراد در نتیجه این ارتباط، یکدیگر را میشناسند و پس از برقراری ارتباط به ویژه میتوانند با استفاده از فضای مجازی این ارتباط را حفظ کنند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در رابطه با نقاط قوت و ضعف مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: نقطه قوت ما این است که ما در سطح جهان با توجه به همه اقدامات دشمن که دست به هر کاری میزنند تا ما نتوانیم این مسابقات را برگزار کنیم، در حالیکه به برکت انقلاب اسلامی، امام راحل(ره)، خون شهدا و وجود مبارک مقام معظم رهبری، مسابقات جمهوری اسلامی ایران با حضور متسابقانی از سراسر جهان با قوت هرچه تمامتر برگزار میشود.
محمدی تصریح کرد: یکی از نقطه ضعفهایی که بنده چندین بار نیز به دوستان گوشزد کردهام، عدم ارتباط مستمر با متسابقان است یعنی ارتباط مستمر ما با حفاظ، قراء و میهمانان ما ضعیف است که میتوانیم در این زمینه از ظرفیت فضای مجازی استفاده بهینه را داشته باشیم.
انتهای پیام