کد خبر: 3711759
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۲

برگزاری سی و سومین جشن گلریزان ستاد دیه کشور

گروه جامعه ــ سی و سومین جشن گلریزان ستاد دیه کشور 30 اردیبهشت‌ماه جاری، با حضور مسئولان عالی رتبه کشوری برگزار می‌شود.

برگزاری سی و سومین جشن گلریزان ستاد دیه کشور

به گزارش ایکنا؛ سی‌ و سومین جشن گلریزان ستاد دیه کشور با هدف دستگیری از زندانیان جرائم غیرعمد، 30 اردیبهشت‌ماه جاری، مصادف با چهارمین روز از ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

سی و سومین جشن گلریزان با حضور مسئولان کشوری در حالی در اتاق بازرگانی برگزار می‌شود که اولین جشن گلریزان نیز در سال 69 نیز در همین مکان برگزار شده بوده است.

در این برنامه کشوری هر ساله مقام معظم رهبری لطف خود را شامل حال زندانیان جرائم غیرعمد می‌کنند و با روشن کردن اولین چراغ، رؤسای قوای سه گانه و مسئولان را نیز به این امر دعوت می‌کنند.

در مراسم امسال اصغر جهانگیر، رئیس سازمان زندان‌ها و میرمحمدصادقی، رئیس هیأت‌مدیره ستاد دیه کشور به ایراد سخنرانی می‌پردازند و گزارشی از عملکرد این ستاد ارائه می‌شود.

انتهای پیام

خبرنگار:
فاطمه بختیاری
captcha