کد خبر: 3712842
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷

اعزام یک‌هزار مددجوی سیستان‌وبلوچستان به قم و مشهد مقدس

گروه فرهنگی- معاون امور فرهنگی کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته، یک‌هزار و 800 مددجوی استان به همت خیّران و نیکوکاران طرح «شوق زیارت» به قم و مشهد مقدس اعزام شدند.

اعزام یک‌هزار مددجوی سیستان‌وبلوچستان به قم و مشهد مقدس

سید محمدعلی حسینی، معاون امور فرهنگی کمیته امداد سیستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌ و بلوچستان، گفت: سال گذشته، یک‌هزار و 800 مددجوی استان به همت خیّران و نیکوکاران طرح «شوق زیارت» به قم و مشهد مقدس اعزام شدند.
وی ادامه داد: همچنین سال گذشته از میان سهمیه اعزام 164 مددجو به عتبات عالیات، 440 نفر به استان قم، یک‌هزار و 991 نفر به مشهد مقدس، یک‌هزار و 731 نفر در قالب طرح شوق زیارت، 800 نفر به استان شیراز و اصفهان اعزام شدند اما امسال طبق پیش بینی ما، سهمیه استان افزایش خواهد داشت.
حسینی با اشاره به اینکه مددجویان در قالب گروه‌های مختلف دانش آموزی، دانشجویی، مادران و دختران، زنان و مردان سرپرست خانوار، دختران در آستانه ازدواج، سالمندان و همسران جوان به اردوهای زیارتی اعزام شدند، افزود: هزینه اعزام این مددجویان به اردوهای زیارتی مشهد، عتبات عالیات، قم، پیاده روی اربعین، شیراز و اصفهان یک میلیارد و 200 میلیون تومان بوده که از محل منابع دولتی و کمک‌های مردمی تامین شده است.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان اظهار کرد: علاوه برنامه‌های فرهنگی و زیارتی، برگزاری دوره‌های آموزشی، محافل انس با قرآن کریم، جشن به مناسبت اعیاد مختلف و ارایه مشاور خانواده از طریق کانون‌های موقت و دائم این نهاد در سطح استان برای مددجویان اجرا می‌شود.

انتهای پیام

captcha