کد خبر: 3713393
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۴

تخفیف‌های شگفت‌انگیز در ساعات پایانی نمایشگاه کتاب

گروه ادب ــ در ساعات پایانی سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ناشران آثار خود را با تخفیف‌های شگفت‌انگیز ارائه می‌کنند.

تخفیف‌های شگفت‌انگیز در ساعات پایانی نمایشگاه کتاب
به گزارش خبرنگار ایکنا، سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در ساعات پایانی خود شاهد تخفیف‌های شگفت‌انگیز و بسی وسوسه‌انگیز ناشرانی است که کتاب‌های خود را با تخفیف‌های غیرمعمول ارائه می‌دهند.
نشر شاهد یکی از ناشرانی است که یکسری از آثار خود را روی میز جداگانه‌ای قرار داده و بر روی آن عبارت «هر جلد کتاب 500 تومان» نقش بسته است. کتاب‌هایی مانند «با یاران سپیده»، «فرهنگ و اصطلاحات زندان»، گزیده‌های موضوعی وصیت‌نامه شهدا و ... در میان این آثار جای گرفته‌اند.

تخفیف‌های شگفت‌انگیز در ساعات پایانی نمایشگاه کتاب

«ستاره‌ها» که از ناشران مشهد مقدس است به ارائه کتاب‌های با موضوع دفاع مقدس پرداخته است، کتاب «راز بندگی» نوشته عباس تیموری از آثاری است که با تخفیف 50 درصد ارائه می‌شود. نویسنده در این اثر ابتدا به توصیف مفاهیم و ارزش‌های دینی و اعتقادی پرداخته و سپس مصادیق عملی را از میان الگوهای تاریخ دفاع مقدس ارائه کرده است.
«سوره‌های عشق» ناشر دیگری است که مانند «ستاره‌ها» کتاب «یادهای یادگار» خود را با تخفیف 50 درصدی عرضه می‌کند. این کتاب بررسی زندگانی شهید امیدی از دوران کودکی، انقلاب، جنگ و شهادت است که توسط محمدعلی قاسمی نوشته شده است. خاطرات این شهید در مصاحبه با 70 نفر از همرزمان، دوستان و اعضای خانواده ایشان جمع‌آوری شده است.

تخفیف‌های شگفت‌انگیز در ساعات پایانی نمایشگاه کتاب

البته مخاطبان با خرید کتاب «یادهای یادگار» می‌تواند در قرعه‌کشی سفر زیارتی عتبات عالیات نیز شرکت کنند.
انتشارات «خورشید باران» بسته شعر خود را که شامل 4 عنوان کتاب است به قیمت 10 هزار تومان و بسته داستان حاوی 3 کتاب 10 هزار تومان ارائه می‌شود. «کلید طلایی شادکامی و کامیابی» نیز 10 هزار تومان است.
نشر «اسوه» قرآن با خط عثمان‌طه را با هدیه 10 هزار تومان عرضه می‌کند، این در حالی است که همان قرآن در غرفه‌های دیگر تا 30 هزار تومان نیز ارائه می‌شود.
انتشارات «روایت فتح» نیز بسته‌هایی را برای مخاطبان علاوه بر تخفیف 20 درصدی ارائه کرده است، 5 درصد به کسانی که این بسته ها را خریداری کنند تحفیف می‌دهد. این تخفیف به صورت پلکانی برای این بسته ها طراحی شده و تا 50 درصد افزایش می‌‎یابد و هر بسته دارای 5 درصد تخفیف است و در صورت خریداری همه آنها 5 درصد به تخفیف‌ها اضافه می‌شود.
همچنین خریدهای تا 100 هزار تومان از 20 درصد تخفیف، از 100 تا 250 هزار تومان 25 درصد، از 250 تا 400 هزار تومان 30 درصد و خریدهای بالای 400 هزار تومان از 35 درصد تخفیف بهره خواهند برد.
ناشر دیگری نیز کتاب کودک را فقط هزار تومان عرضه می‌کرد و چهار عنوان کتاب ویژه نوجوانان نیز فقط 3 هزار تومان بود.

تخفیف‌های شگفت‌انگیز در ساعات پایانی نمایشگاه کتاب


اینها بخش کوچکی از تخفیف‌هایی بود که ناشران ارائه کردند تا کتاب‌های خود را در این اوضاع بد اقتصادی، بفروشند تا بارشان در برگشت به انبار، سبک‌تر باشد. مخاطبان نیز در بسیاری از موارد مشتری این کتاب‌ها بودند، به طوری که نشر صریر که کتاب «غواص‌ها بوی نعنا می‌دهند» را با تخفیف ویژه 50 درصدی عرضه می‌کرد؛ وقتی برای خرید مراجعه کردیم، عنوان کردند که همه نسخه‌ها را فروخته‌‌اند.
به نظر می‌رسد، این تخفیف‌ها که به گفته مسئولان نمایشگاه تخلف محسوب می‌شود، حق کتابفروشان را ضایع می‌کند و مسئولان باید با نظارت بیشتری این موضوع را مورد توجه قرار می‌دادند.
انتهای پیام

captcha