کد خبر: 3713735
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۹

پایان کار کارگاه‌های تخصصی استعدادهای قرآنی در فارس/ ثبت‌نام دوره جدید بعد از ماه رمضان

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ مدیركل تبلیغات اسلامی فارس از برگزاری آخرین كارگاه تخصصی استعدادهای برتر قرآنی این استان در سال تحصیلی 97-96 خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه آخرین كارگاه تخصصی استعدادهای برتر قرآنی این استان در سال تحصیلی 97-96 برگزار شد، گفت: این كارگاه تخصصی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه شروع شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت به پایان رسید.
وی، هدف از اجرای این طرح را تربیت قاریان توانمند در مناطق محروم عنوان کرد و افزود: آخرین هفته این کارگاه مدت سه روز انجام شد و دوره جدید آن بعد از ماه مبارک رمضان ثبت نام و اجرا می‌شود.
مهرابی تاکید کرد: از ویژگی طرح این است که علاوه بر علم قرائت درطول مدت دوره به حفظ و ترجمه و مفاهیم قرآن نیز توجه ویژه می‌شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینكه تعداد متعلمین این دوره از كارگاه‌های استعدادهای برتر قرآنی در فارس ۳۲ نفر بوده که در دو گروه سنی جوان و نوجوان قرار گرفتند، گفت: تمام مخاطبین این طرح علاوه بر علوم قرآنی در مباحث درسی نیز از استعدادهای برتر مقاطع تحصیلی خود هستند.
انتهای پیام

captcha