کد خبر: 3714305
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹

«پدر» از سریال‌های رمضانی کنار گذاشته شد/ اضافه شدن سریال طنز به جدول پخش رمضان

گروه هنر ــ سریال «پدر» به کارگردانی بهرنگ توفیقی از پخش رمضانی کنار گذاشته شد.

«پدر» از سریال‌های رمضانی کنار گذاشته شد
 به گزارش ایکنا، سریال «پدر» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی حامد عنقا که در پخش رمضانی شبکه دو قرار گرفته بود از کنداکتور کنار گذاشته شد.

تصویربرداری این سریال به پایان نزدیک شده است و پیش از این گفته شده بود که قرار است شب های ماه رمضان از شبکه دو پخش شود.

گفته می شود که سریال «بچه مهندس» جایگزین این سریال در شبکه دو شده است. سریال «بچه مهندس» به کارگردانی علی غفاری و تهیه کنندگی سعید سعدی در شبکه پنج سیما در حال تولید بود.

سریال «بچه مهندس» که تعداد قسمت‌هایی بیشتر از پخش در ماه مبارک رمضان دارد، داستانی شیرین دارد که داستان آن درباره پسر بچه‌ای است که در خانه خورشید بزرگ می شود. 

بیش از این 3 مجموعه تلویزیونی «سر دلبران»، «پدر» و «رهایم نکن» به ترتیب برای پخش از شبکه‌های یک، دو و سه در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده بودند که هر 3 اثر تقریبا از فضای ملودرام برخوردارند و هیچکدام از آثار طنز نبودند. 

 این انتخاب‌ها در حالی صورت گرفته بود که پیش از این و طی دهه‌های گذشته آثار طنز در ماه مبارک رمضان از جمله آثار پربازدید به شمار می‌رفتند و با اعلام اسامی سریال‌های رمضان 97 نیز اعتراض‌هایی نسبت به این انتخاب‌ها صورت گرفت که بر جای خالی طنز تاکید داشتند. 

 

انتهای پیام

captcha