کد خبر: 3714449
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
بسطامی:

برنامه‌های سوم خرداد با محوریت مردم برگزار شود

گروه فرهنگی - معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ ارشاد اسلامی لرستان ماندگاری برنامه‌ها را در گرو مردمی بودن آن‌ها برشمرد و گفت: برنامه‌های مربوط به سوم خرداد با محوریت مردم برگزار شود.

برنامه‌های سوم خرداد با محوریت مردم برگزار شود

به گزارش ایکنا از لرستان، شیرزاد بسطامی، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ ارشاد اسلامی لرستان، امروز دوشنبه، ۲۴ اردیبهشت در جلسه ستاد بزرگداشت سوم خرداد لرستان که در اتانداری برگزار شد، گفت: بسیاری از حماسه‌ها و رویدادهای ماندگار به‌خوبی در جامعه نهادینه نشده‌اند، چراکه برگزار کننده آن‌ها مردم نبوده‌اند.
وی افزود: تجربه نشان داده مراسمات و آیین‌هایی که توسط مردم پیش رفته و برگزار شده ماندگار بوده است و لذا پیشنهاد این است که برنامه‌های مربوط به حماسه سوم خرداد با محوریت مردم برگزار شود.
بسطامی عنوان کرد: شهدا مفاخر اجتماعی فرهنگی و دینی جامعه هستند و ما باید با این نگاه به آن‌ها و خانواده آن‌ها بنگریم.

انتهای پیام

captcha