
به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، اختتامیه جشنواره « قرآن، عترت و نماز در حوزه رسانه و مطبوعات»، صبح امروز، پنجشنبه 27 اردیبهشتماه مقارن با نخستین روز از ماه مبارک رمضان در تالار اشراق مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد استان برگزار شد.
پوریا تهرانیمقدم، مدیرعامل خانه مطبوعات استان در این مراسم بیان کرد: این جشنواره در دیماه 96 فراخوان آثار داد که از میان 75 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره، 68 اثر به مرحله داوری راه یافتند.
وی ادامه داد: آثار ارسالی توسط داوران منتخب خانه مطبوعات، بهمنماه سال گذشته داوری شد و در نهایت، تصمیم بر این شد که نتایج در روز اول ماه مبارک رمضان اعلام و از برگزیدگان تجلیل شود.
در این مراسم، ایکنای سیستان و بلوچستان بهعنوان رسانه برگزیده در بخش خبر، حسیناصغر روکی بهعنوان نفر برتر در بخش مقاله نویسی، پری عباسزاده نفر اول رشته حفظ کل، نجمه آرمان نفر اول رشته حفظ ۲۰ جزء، محبوبه مظاهری نفر اول حفظ ۵ جزء، فاطمه آذرگون در رشته حفظ ۳ جزء و زهرا قنبری بهعنوان نفر اول رشته قرائت تجلیل شدند.
انتهای پیام