کد خبر: 3716023
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸

خادمین مساجد برای تقویت آموزه های دینی جوانان تلاش کنند

گروه فرهنگی- امام جمعه پارس آباد گفت: خادمین مساجد برای تقویت آموزه های دینی جوانان و جذب آنان به مساجد تلاش کنند.

خادمین مساجد برای تقویت آموزه های دینی جوانان تلاش کنندبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام سید سعید رشادی، امام جمعه پارس آباد، روزگذشته 29 اردیبهشت ماه در همایش هیات امنای مساجد در این شهرستان با اشاره به فضیلتهای ماه مبارک رمضان، آن‌را فرصتی برای تزکیه نفس و توبه از گناهان دانست.
امام جمعه پارس آباد جایگاه هیئت امناء مساجد را جایگاه پیامبران الهی از جمله ابراهیم و اسماعیل دانست و گفت: مساجد باید برای عبادت بندگان و نمازگزاران آماده و پاکیزه نگه داشته شود.
رشادی در ادامه، یکی از وظایف هیئت امنای مساجد را جذب جوانان و نوجوانان و اقشار مختلف مردم به سوی مساجد دانست افرود: متاسفانه تاکنون نتوانسیم فرهنگی اقامه نماز را در جامعه نهایدنه کنیم.
وی بر بهره گیری خادمین مساجد از فرصت تبلیغی ماه رمضان تأکید کرد و افزود: دشمن به دنبال ایجاد فاصله بین جوانان، دین و مسجد است و نقش خادمین مساجد در جهت تقویت آموزه های دینی جوانان بسیار ارزشمند است.
وی افزایش آگاهی دینی و یادگیری احکام شرعی را منوط به تبلیغ روحانیون عنوان کرد و خواستار یاری هیئت امنا و مداحان در مورد این امر شد.
انتهای پیام

captcha