کد خبر: 3717546
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۶

۶۰ مسجد مهدیشهر میزبان روزه‌داران است

گروه اجتماعی - رئیس اداره تبلیغات اسلامی مهدیشهر از آمادگی ۶۰ مسجد در مناطق شهری و روستایی شهرستان مهدیشهر برای استقبال از نمازگزاران در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، حجت‌الاسلام مصطفی تقوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی مهدیشهر امروز 5 خرداد  با اشاره به اینکه ۶۰مساجد شهرستان مهدیشهر از نخستین روز ماه رمضان و پس از انجام کارهای مربوط به زیباسازی و نظافت آماده پذیرایی از روزه‌داران هستند، اظهار کرد: همه ساله در دهه سوم ماه شعبان با توجه به آموزه‌های دینی برای استقبال از ماه مبارک رمضان طرح تکریم و نکوداشت مساجد همزمان با سراسر کشور در شهرستان مهدیشهر اجرا می‌شود.

وی افزود: امسال نیز با همکاری نمازگزاران در این مقطع بر اساس صلاح دید خادمان مساجد و تکایا کار زیباسازی و تمیزکردن این مکان‌های مقدس در سطح مساجد این شهرستان انجام شده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی مهدیشهر با بیان اینکه افزایش طراوت و شادابی نمازگزاران در زمان ورود به مساجد و عبادت خداوند از مهمترین اهداف اجرای این طرح است ادامه داد:  ۳۵ مبلغ مقیم، ۱۵ روحانی مستقر، هشت مبلغ از دفتر تبلیغات اسلامی و پنج مبلغ زن به مناسبت ماه مبارک رمضان به نقاط مختلف این شهرستان اعزام شدند.

به گفته وی؛ همه ساله مبلغان زن و مرد بومی و غیربومی در مناسبت‌های مختلف مانند ماه مبارک رمضان برای انجام اعمال و فرائض دینی و پاسخ به سئوالات مردم به نقاط مختلف اعزام می‌شوند.

رئیس تبلیغات اسلامی مهدیشهر یاداور شد: توجه جدی به بیان معارف قرآن، برگزاری رقابت‌های قرآنی برای جوانان و نوجوانان، اجرای کلاس‌های روخوانی، روانخوانی، تفسیر قرآن، احکام،معارف اسلامی، اقامه نمازجماعت، گفتمان دینی و اجرای مراسم شب‌های قدر برای عموم مردم از مهمترین وظایف مبلغان در این ماه مبارک است. انتهای پیام

captcha