کد خبر: 3718070
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۷
لاریجانی در تشریح نشست غیرعلنی مجلس مطرح کرد:

تأکید مجلس بر اصلاحات ساختاری در نظام بانکی با هدف کمک به تولید ملی

گروه اقتصاد ــ‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه غیرعلنی امروز مجلس پیشنهاداتی درخصوص رفع مشکلات بانکی بررسی شد، گفت: زمانبندی برای حل و فصل مشکلات بانکی تعیین شد.

تأکید مجلس بر اصلاحات ساختاری در نظام بانکی با هدف کمک به تولید ملی

به گزارش ایکنا، به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی در آغاز نشست علنی امروز یکشنبه 6 خرداد مجلس شورای اسلامی درخصوص جلسه غیرعلنی نهاد قانونگذاری اظهار کرد: از ساعت 9 صبح، بحث‌های مهمی راجع به همکاری‌های بانکی کشور و برخی اصلاحاتی که باید در ساختار بانک‌ها صورت بگیرد تا به تولید ملی کمک کند، مطرح شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بحث‌هایی را مرکز پژوهش‌های مجلس در مورد حل برخی مشکلات بانک‌ها برای کمک به تولید کشور، استقلال بانک مرکزی و اصلاحاتی که باید در قانون بانکداری و بانک توسعه‌ای مطرح کرد و پیشنهاداتی نیز ارائه شد.

لاریجانی با بیان اینکه زمان‌بندی برای حل و فصل این مسائل در نظر گرفته شده است، گفت: خوشبختانه بین آرای مرکز پژوهش‌ها، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد همگرایی‌هایی در بخش‌های مهمی وجود داشت که کمک می‌کند قوای مختلف اصلاحات را انجام دهند.

پایان پیام

captcha