کد خبر: 3718153
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۲

گزارش تصویری ضیافت افطاری تیم فوتبال طلایی‌پوشان خرم‌آباد

گروه فرهنگی ـ به‌دنبال صعود تیم فوتبال طلایی‌پوشان خرم‌آباد به لیگ برتر کشور شمس‌الدین سپهوند پیشکسوت فوتبال لرستان در حمایت از این تیم که از نوجوانان با استعداد حاشیه‌نشین شهر تشکیل شده مراسم ضیافت افطاری ترتیب داد.

به گزارش ایکنا از لرستان، به‌دنبال صعود تیم فوتبال طلایی‌پوشان خرم‌آباد به لیگ برتر کشور شمس‌الدین سپهوند پیشکسوت فوتبال لرستان و مربی سابق پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد شامگاه یک‌شنبه، ششم خرداد در حمایت از این تیم که از نوجوانان با استعداد حاشیه‌نشین شهر تشکیل شده مراسم ضیافت افطاری ترتیب داد.

سرمربی‌گری این تیم مستعد را چنگیز اسماعیلی، مربی تیم امین پارسا و سرپرستی آن‌را ایرج درویشی بر عهده دارند.نفرات و بازیکنان  این تیم قهرمان را مهران بیرانوند، اشکان رشیدی، کیارش جودکی، سعید کاکایی، محمدحسین خشنودی، علی‌رضا نصیری، احسان موسوی، رضا قتبری، امیر حافظی، امیرحسین جمشیدی، امیررضا تیموری، یونس حیدری، مهدی الماسی، علی‌رضا جهانگیری، علی قنبری، ساسان بهرامیان تشکیل داده‌اند کمااینکه این تیم قهرمان شکوفا نیاز به حمایت خیرین و مقامات استان دارد.

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

عکس ورزش

captcha