کد خبر: 3718191
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵

قدردانی دفتر آیت‌الله العظمی مكارم از مشارکت وزارت کشور در برگزاری كنگره علوم اسلامی

گروه جامعه ــ دفتر آیت‌الله العظمی مكارم شیرازی به دلیل مشارکت در برگزاری شكوهمند كنگره بین‌المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی، از وزیر كشور تشکر و قدردانی‌ كرد.

قدردانی دفتر آیت‌الله العظمی مكارم از مشارکت وزارت کشور در برگزاری موفقیت آمیز كنگره علوم اسلامی

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت كشور؛‌ در تقدیرنامه دفتر آیت‌الله العظمی مكارم شیرازی خطاب به رحمانی فضلی وزیر كشور آمده است: كنگره بین‌المللی نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی كه در اردیبهشت ماه 1397 برگزارشد، گامی بلند برای زدودن غبار مظلومیت از چهره پیروان این مكتب در عرصه‌های علم و دانش بود. بسیار خرسندیم كه در سایه مساعدت‌‌های مجدانه شما، برگزاری موفقیت آمیز و شكوهمند این رویداد مهم جهان اسلام را شاهد بودیم و برخود لازم می‌دانیم كه از تلاش‌های بی‌شائبه و مسئولانه جنابعالی و مجموعه تحت اشرافتان در برگزاری این گنگره صمیمانه تشكر و قدردانی نموده و سلامتی و موفقیت روز افزونتان را در خدمت به آرمان‌های نورانی مكتب اهل بیت (ع) ‌و موالیان ایشان از درگاه پروردگار متعال مسئلت داریم.  

در فراز دیگری از این پیام آمده است: دانشمندان، فرهیختگان و پیروان مكتب اهل بیت (ع) در طی قرون متمادی با بهره‌گیری از تعالیم انسان‌ساز اهل بیت (ع)‌، سعی وافری در راه بنیان گذاری، توسعه و تعمیق رشته‌های مختلف علوم اسلامی از خود نشان داده‌اند، تا جایی كه بی‌تردید با حذف این تلاش‌ها، علوم اسلامی هرگز به جایگاه افتخار آمیز كنونی نمی‌رسید.

انتهای پیام

captcha