کد خبر: 3718539
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷

ساعت بیولوژیک در بخش قرآن و سلامت نمایشگاه قرآن رونمایی شد

گروه سلامت ــ کتابچه ساعت بیولوژیک در بخش قرآن و سلامت بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم رونمایی شد.

ساعت بیولوژیک در بخش قرآن و سلامت نمایشگاه قرآن رونمایی شد
 
به گزارش خبرنگار ایکنا، کتابچه ساعت بیولوژیک بدن که از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تدوین شده است، در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن رونمایی شد. کتابچه ساعت بیولوژیک توسط سید ضیاءالدین تابعی عضو فرهنگستان علوم پزشکی، حکیمه پارسایی و سیده زهرا آدابی نیا از اساتید و محققان کشور گردآوری و تهیه شده است و به برنامه حداقلی خواب و بیداری برای دانشجویان جهت تنظیم اوقات مطالعه و عبادت تدوین شده است.
برنامه خواب و بیداری صرفا بر حسب ساعت بیولوژیک برای کسانی که بر اساس موازین صرفا علمی می‌خواهند سبک خواب و بیداری خود را تنظیم کنند تا از سلامت بدنی و فکری برخوردار بوده و در زندگی علمی و اجتماعی نیز موفق باشند، تهیه شده است.
در این کتابچه بر اساس ساعت بیولوژیک، ساعات خواب طبقه بندی شده و بهترین خواب از لحاظ علمی نیم ساعت بعد از ۱۲ شب تا نیم ساعت قبل از طلوع فجر و بدترین خواب پس از طلوع آفتاب تا اذان ظهر و پس از نماز عصر تا غروب بین دو نماز مغرب و عشا عنوان شده است.
همچنین بر اساس یافته‌های علمی این کتاب، خواب قیلوله که خواب مستحبی است بین ساعت ۱۱ تا ۱۱ و ۳۰ دقیقه صبح تعریف شده است که در این بازه زمانی خواب برای افراد انرژی آفرین، الهام بخش و موجب تقویت حافظه می‌شود.
ضمن اینکه بر اساس این تعاریف، خواب قیلوله یا خواب بین‌الطلوعین به خوابی اطلاق می‌شود که در بازه و زمانی پس از اذان صبح تا طلوع آفتاب است و خوابی انرژی سوز، برکت سوز وحافظه سوز است که موجبات نکبت و شومی را برای انسان ایجاد می‌کند.

انتهای پیام
captcha