
حجتالاسلام والمسلمین وحید وفایی نکو در گفت و گو با ایکنا از قم، گفت: برنامههای مختلف قرآنی در بخش کهک به خصوص در روستای فردو در حال انجام است.
وی افزود: در گذشته نیز بزرگانی چون استاد مرحوم رنجبر و رنگرز و استاد ایمانی و عسکری و... به کار تدریس مباحث قرآنی در این بخش مشغول بودند و خروجی های بسیاری نیز در این روستا به استان و کشور عرضه شده است.
مدیرعامل موسسه ندای رحمت رضوان فردوس فردو بیان کرد: به منظور افزایش تعداد مربیان و همچنین افزایش ضریب فعالیت آنها در مناطق مختلف، طرح آموزش 53 مربی قرآن در روستاهای بخش انجام شد که در این بین 33 مربی در روستاهای منطقه کهک و فردو و ونارچ و وشنوه و خاوه و ورجان و سیرو و خورآباد تربیت شدند.
وی اظهارکرد: این مربیان برادر و خواهر در رشته روخوانی و روانخوانی قرآن کریم گواهینامه آموزش و مربی گری دریافت کردند و بر اساس برنامه موظف به تشکیلا جلسات قرآنی هستند.
وی گفت: این دوره به شکل کاملا کارگاهی برگزار شد و خوشبختانه در ماه رمضان شاهد فعالیت گسترده این مربیان در روستاهای استان هستیم که جلساتی که توسط آنها برگزار می شود در قالب طرح کارورزی آنها محاسبه می شود.
انتهای پیام