کد خبر: 3718907
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۵
یک خوشنویس:

خوشنویسی قرآنی را به واسطه اعداد آموزش می‌دهم

گروه هنر ــ پیمان حسین‌زاده هنرمند قرآنی گفت: روشی ابداع کرده‌ام که در آن به واسطه اعداد خوشنویسی قرآنی را آموزش می‌دهم.

خوشنویسی قرآنی را به واسطه اعداد آموزش می‌دهم

پبمان حسین‌زاده هنرمند قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره کلاس‌های آموزش قرآن خود اظهار کرد: روش جدید برای آموزش قرآن ابداع کرده‌ام که به واسطه آن خوشنویسی قرآنی را آموزش می‌دهم. در این هنر به واسطه اعداد، خوشنویسی قرآنی را انجام می دهم.

وی افزود: این کار جدیدی است که چند سالیست آغاز کرده‌ام و تا به امروز 500 شاگرد را هم آموزش داده‌ام. این کلاس‌ها در 12 جلسه به پایان می‌رسد و من به جرات ادعا می‌کنم که ساده‌ترین روش برای آموزش قرآن روشی است که من آن را ابداع کرده‌ام.

این خوشنویس ادامه داد: نستعلیق خطی است که من به واسطه اعداد آن را آموزش می‌دهم. محل برگزاری کلاس‌هایم نیز در خانه فرهنگ حیات است که این محل جنب لانه جاسوسی آمریکا واقع شده است. در همین رابطه باید اضافه کنم که من در 5 نمایشگاهی که در خارج از کشور برگزار کرده‌ام، این هنر را به غیرایرانیان معرفی کرده‌ام و جالب اینجاست که با استقبال خوب آنها مواجه شدم.

این خوشنویس تاکید کرد: هیچ هنری عزیز و پاک‌تر از خوشنویسی نیست. درضمن حضرت علی را باید در حوزه خوشنویسی اولین استاد دانست، چون وی با خط خوش کتابت قرآن را انجام می‌داد. در چنین شرایطی تاسف برانگیزه است که این هنر چندان در کشور ما با حمایت مسئولان مواجه نیست.

حسین‌زاده در انتها تاکید کرد: تصور اشتباهی در جامعه ما وجود دارد. آن‌هم این‌که هنر قرآنی را امری رایگان می‌دانند که باید به صورت مجانی عرضه شود، درصورتی‌که هنرمند نیز نیازمند این است که با امرار معاش از راه هنرش بر کیفیت کارش بیفزاید.

انتهای پیام

captcha