کد خبر: 3720235
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۰

نظرات غرفه‌داران نمایشگاه قرآن فارس/ از ضعف در اطلاع‌رسانی تا لزوم تخصیص بن برای همه غرفه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ دهمین نمایشگاه قرآن و عترت فارس طی روزهای 5 تا 11 خردادماه برگزار شد كه در این گزارش نگاهی به نظرات غرفه‌‌داران درباره نقاط قوت و ضعف این نمایشگاه داریم.

نظرات غرفه‌داران نمایشگاه قرآن فارس/ از ضعف در اطلاع‌رسانی تا لزوم تخصیص بن برای همه غرفه‌ها

به گزارش ایكنا از فارس، دهمین نمایشگاه قرآن و عترت فارس با عنوان «عروةالوثقی» طی روزهای 5 تا 11 خردادماه جاری در محوطه روبه‌روی آرامگاه حافظ برپا شد.
در این نمایشگاه 63 غرفه و 12 مؤسسه قرآنی و انتشاراتی از شهرستان‌های شیراز، تهران و قم حضور داشتند كه در این گزارش نگاهی به نقطه نظرات برخی از غرفه‌داران این نمایشگاه درباره نقاط قوت و ضعف آن داریم.
حمید از خاك، مسئول غرفه مؤسسه فرهنگی فدك كه آثار سنگ نبشته‌های قرآنی كاری از آستان قدس رضوی را در این نمایشگاه ارائه می‌داد در این زمینه به خبرنگار ایكنا گفت: به نظر من زمان برپایی نمایشگاه مناسب نیست از ساعت 17 تا 22 شب زمان خوبی نیست.

نظرات غرفه‌داران نمایشگاه قرآن فارس/ از ضعف در اطلاع‌رسانی تا لزوم تخصیص بن برای همه غرفه‌ها
وی افزود: مردم در طول روز مشغول به كار هستند و در ایام ماه مبارك رمضان و با زبان روزه كه دیگر بعد از پایان ساعت كاری به بیرون نمی‌روند و بعد از افطار هم دیگر كسی حال بیرون رفتن را ندارد.
از خاك ادامه داد: درست است این ساعت برای غرفه‌دار خوب است چون هوا خنك شده است اما مردم معمولاً وقتی بخواهند كاری انجام دهند صبح كه انرژی بیشتری دارند آن را انجام می‌دهند.

هنرمندان شاخص را به نمایشگاه دعوت كنیم
وی از تبلیغات ضعیف نمایشگاه انتقاد كرد و گفت: اگر در این نمایشگاه دو هنرمند شاخص دعوت می‌كردند مردم به واسطه این هنرمندان جذب نمایشگاه می‌شدند.
مرتضی سعیدی، متصدی غرفه انتشارات الهادی قم هم در این رابطه به خبرنگار ایكنا گفت:‌ فروش ما در این نمایشگاه از زمانی كه توزیع بن صورت گرفت خیلی خوب شد و مردم بهتر استقبال كردند.

مردم بیشتر كتب قرآن و ادعیه را خریداری می‌كنند
وی افزود: بیشترین استقبال مردم فارس از غرفه ما خرید كتب قرآن، مفاتیح، نهج‌البلاغه و كتاب‌هایی مربوط به كودكان بود و البته دلمان می‌خواهد كه زمان بیشتری برای این نمایشگاه اختصاص یافته و تنها در یك هفته برگزار نشود.

نظرات غرفه‌داران نمایشگاه قرآن فارس/ از ضعف در اطلاع‌رسانی تا لزوم تخصیص بن برای همه غرفه‌ها
سعیدی همچنین خواستار تبلیغات گسترده‌تر این نمایشگاه در رادیو و تلویزیون شد و گفت: ما هر سال در نمایشگاه كتاب شیراز شركت می‌كنیم اما امسال برای اولین سال است كه در نمایشگاه قرآن آن هم شركت كرده‌ایم كه علی‌رغم تبلیغات ضعیف از وقتی بن توزیع شد، فروش و استقبال از غرفه ما خوب شد.

تبلیغات مشخصی برای نمایشگاه قرآن در سطح شهر شیراز ندیدم
متصدی غرفه انتشارات الهادی قم تأكید كرد:‌ من به شخصه تبلیغاتی درباره این نمایشگاه به صورت مشخص در سطح شهر شیراز ندیدم در این صورتی كه این مسئله بسیار در جذب مخاطب می‌تواند مؤثر باشد.
قاسم كشاورز، مسئول غرفه اداره‌كل زندان‌های فارس كه پایه همیشگی نمایشگاه قرآن و عترت این استان است، به خبرنگار ایكنا گفت: نمایشگاه قرآن همیشه خوب است گرچه ما به دلیل بالا بودن قیمت اجناس هنری مددجویانمان فروشی نداشتیم و بیشتر جنبه نمایشگاهی داشت.

نظرات غرفه‌داران نمایشگاه قرآن فارس/ از ضعف در اطلاع‌رسانی تا لزوم تخصیص بن برای همه غرفه‌ها
وی افزود: شاید اگر به غرفه ما بن تخصیص داده می‌شد ما هم می‌توانستیم فروشی داشته باشیم تا از این طریق كمكی به خانواده‌های زندانیان شود زیرا محصولات هر كدام از مددجویان كه به فروش برسد، پول آن به خانواده آن زندانی تعلق می‌گیرد.

تخصیص بن به تمام غرفه‌های نمایشگاه صورت گیرد
كشاورز پیشنهاد داد كه تخصیص بن به تمام غرفه‌های نمایشگاه صورت گیرد و این مسئله مسلماً در استقبال بسیار بیشتر مردم از نمایشگاه بسیار تأثیرگذار خواهد بود و البته اگر زمان آن هم از ساعت 19 به بعد بود خیلی بهتر بود.
اعظم جاوید، مسئول غرفه ذكر جمیل، پرمخاطب‌ترین غرفه‌های این نمایشگاه هم به خبرنگار ایكنا گفت: بحمد الهی امسال به دلیل اجرای طرح‌های مختلف نظیر معاوضه قرآن‌های فرسود با نو، برگزاری روزانه مسابقات نهج‌البلاغه و قرآن و مشاعره روزانه قرآنی استقبال از غرفه ما در سال جاری بسیار زیاد شد.

نظرات غرفه‌داران نمایشگاه قرآن فارس/ از ضعف در اطلاع‌رسانی تا لزوم تخصیص بن برای همه غرفه‌ها
وی هم مانند سایر غرفه‌داران اعتقاد دارد كه اطلاع‌رسانی نمایشگاه كم بوده است و ادامه داد: اگر اطلاع‌رسانی بیشتر شود مسلماً باز هم افراد بیشتری در نمایشگاه حضور می‌یابند البته نباید از تخصیص بن هم غافل بود.

اطلاع‌رسانی نمایشگاه از یك ماه قبل انجام شود
جاوید پیشنهاد داد كه اطلاع‌رسانی و تبلیغ نمایشگاه قرآن و عترت حداقل از یك ماه قبل صورت گیرد تا همه مردم بدانند قرار است چه نمایشگاهی با چه نوع محصولاتی در كجا برپا شود.
وی یادآور شد:‌ امسال بحمد الهی فضای نمایشگاه خیلی بهتر بوده و سازه‌ها بسیار مرتب‌تر بودند و مكان برپایی آن هم مناسب بود ولی باز می‌توانست گسترده‌تر و تخصصی‌تر باشد چرا كه نصف غرفه‌های نمایشگاه، مربوط به صنایع دستی هستند.
انتهای پیام

captcha