کد خبر: 3721712
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۸
شیخ عالیان:

لازمه بندگی، تعامل با کتاب خداست/ انتقاد از كم‌توجهی مسلمانان نسبت به آموزه‌های قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ امام جمعه اهل سنت شهر لطیفی لار با اشاره به مراحل بندگی تأكید كرد كه لازمه بندگی کردن، تعامل با کتاب خداست.

لازمه بندگی، تعامل با کتاب خداست/ انتقاد از كم‌توجهی مسلمانان نسبت به آموزه‌های قرآن

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت فارس، شیخ اسلام عالیان، امام جمعه اهل سنت شهر لطیفی شب گذشته، 19 خردادماه در محفل انس با قرآن این شهر گفت: اصل بر بندگی خداست و بنده باید راه و رسم بندگی بیاموزد و بندگی کند.
وی با اشاره به مراحل بندگی گفت: لازمه بندگی کردن، تعامل با کتاب خدا و لازمه این تعامل، دانستن کتاب اوست که این امر با خواندن کتاب خدا محقق می‌شود.
شیخ عالیان، قرآن را انیسی در تاریکی قبر دانست و افزود: وقتی لازمه عمل به فرمان خدا، دانستن و لازمه دانستن خواندن باشد پس باید بنده، قرآن را بخواند و به آن عمل کند.
امام جمعه اهل سنت لطیفی بیان کرد: امروز مسلمانان نسبت به خواندن و استفاده کردن از راهنمایی‌های این کتاب ارزشمند که رهایی بخش انسان از پیچ و تاب زندگی است، کم توجه شده و این موضوع جای تاسف دارد.
یادآور می‌شود، محفل انس با قرآن در شهر لطیفی با تلاوت «حمید شاكرنژاد»، قاری بین‌المللی كشورمان و برخی از قاریان محلی این شهر برگزار شد.
انتهای پیام

captcha