کانون خبرنگاران نبأ _ رئیس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در نشست هماندیشی رئیس عقیدتی سیاسی پادگان 02 نیروی زمینی ارتش، عنوان کرد: اداره تبلیغات اسلامی آماده تعامل با تمامی نهادهای فرهنگی است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجتالاسلاموالمسلمین طالبزاده، رئیس عقیدتی سیاسی پادگان 02 نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی با حضور در تبلیغات اسلامی رباط کریم با رئیس این اداره دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، طالبزاده به بیان فعالیتهای فرهنگی و قرآنی در این پادگان پرداخت و افزود: با توجه به خیل عظیم نیروهای جوان حاضر در پادگان پتانسیل بسیار خوبی جهت ارتقای سطح آگاهی جوانان این مملکت وجود دارد و این ارگان آمادگی هرگونه همکاری را در تعاملات فرهنگی، مذهبی و قرآنی با اداره تبلیغات اسلامی دارد.
در ادامه، حجتالاسلام تولائی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم ضمن خوش آمدگویی و تبریک انتصاب حجتالاسلام طالبزاده به عنوان مسئول عقیدتی، سیاسی، عنوان کرد: الحمدلله تعامل بسیار خوبی بین این اداره و پادگانهای مستقر در شهرستان وجود داشته و خواهد داشت و این اداره در زمینه قرآنی، برگزاری گفتمانها و کارگاههای تخصصی، فعالیتهای بسیار خوبی در سطح شهرستان دارد که آماده تعامل کامل با تمامی نهادهای فرهنگی هستیم.
منوچهر جلیلی
انتهای پیام