کد خبر: 3722267
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۱

محفل انس با قرآن در هيئت مکتب الصادق(ع) رباط کریم

کانون خبرنگاران نبأ _ هيئت مکتب الصادق(ع) وابسته به اداره تبليغات اسلامی رباط کريم، محفل انس با قرآن کريم را برگزار کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ منوچهر جليلی، مسئول روابط عمومی اداره تبليغات اسلامی رباط کريم با اعلام این خبر گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کريم توسط هيئت مکتب الصادق(ع) وابسته به اين اداره با همکاری کانون بسيج مداحان سپاه و مرکز تربيت و آموزش شهيد انشائی نزاجا با حضور حجت‌الاسلام تولائی، رئيس اين اداره و شاهمرادی، نائب‌رئيس شورای هيئات مذهبی، مسئولين هيئت‌های مذهبی و اقشار مختلف مردم در مسجد موسی بن جعفر(ع) برگزار شد.
در اين مراسم، حجت‌الاسلام نوروزی، نماينده مردم اين شهرستان در مجلس شورای اسلامی در خصوص اهميت تلاوت قرآن کريم در اين ماه الهی و وحدت بين هيئت‌های مذهبی سخنرانی کرد، در ادامه قاريان قرآن کريم از جمله ذوالقدر، جعفری، خان محمدی و بدرلو به تلاوت آيات نورانی قرآن پرداختند و از شرکت‌کنندگان به صرف افطاری و شام پذيرايی به عمل آمد.

منوچهر جلیلی

انتهای پیام

captcha