کد خبر: 3723146
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷

برگزاری نخستین همایش «تجلیل از فارغ‌التحصیلان طرح آموزشی بصائر»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ نخستین همایش تجلیل از فارغ‌التحصیلان طرح آموزشی بصائر روز جمعه، 1 تیرماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتقان؛ نخستین همایش تجلیل از فارغ‌التحصیلان طرح آموزشی بصائر، روز جمعه، 1 تیرماه از ساعت 9 تا 12 برگزار خواهد شد.

این همایش با حضور مسئولان اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و جمعی از اساتید جامعه قرآنی برگزار و طی آن از برگزیدگان و نفرات برتر این طرح تقدیر و تجلیل خواهد شد.

اجرای این همایش را سیفی کارشناس برنامه‌های قرآنی و مذهبی صدا و سیما، برعهده خواهد داشت. تلاوت آغازین همایش توسط سعید حاجیان، از پایه‌گذاران طرح بصائر، انجام می‌شود.

نخستین همایش تجلیل از فارغ التحصیلان طرح آموزشی بصائر

همچنین علیرضا مؤذن نیز سخنرانی علمی ـ آموزشی تحت عنوان «بیماری‌های مدرن هدایت کالبدشکافی، تحلیل مشکلات هدایتی و تربیتی دوران ما» ایراد خواهند کرد. وی یکی از مؤلفین کتاب «تفکر و سواد رسانه‌ای» مقطع متوسطه آموزش و پرورش بوده و اغلب محتوای آموزشی طرح بصائر از تألیفات وی می‌باشد.

جوایز این دانشجویان برگزیده، کمک هزینه سفر عتبات عالیات و سفر مشهد مقدس خواهد بود. در پایان نیز به بیش از یکصد نفر از دانشجویانی که دوره پایه این طرح را با موفقیت گذرانده اند، گواهینامه اعطا می‌شود. این گواهینامه از سوی خیریه اهل البیت رسول خاتم‌(ص) (طرح بصائر) و اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور صادر شده است.

یادآور می شود، دورهٔ پایه طرح بصائر طی 48 جلسه در قالب 8 واحد درسی و به صورت حضوری برگزار شده است و امید است فارغ‌التحصیلان با اندوخته‌های علمی و معنوی این دوره، در مسیر ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت (ع) گام‌های بلندی بردارند.

محل برگزاری همایش متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

خبرنگار:
سمیه عیادی
captcha