
به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، علیرضا راشکی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان امروز در نشست شورای آموزش و پرورش خاش، گفت: شاخص سرانه فضاهای آموزشی استان در سطح بسیار پایینی است، بطوری که بیش از 30 درصد مدارس خاش تخریبی و 25 درصد نیازمند بازسازی و مقاوم سازی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ادامه داد: توجه به کمیت و کیفیت فضاهای آموزشی مدنظر ما است و در مبحث خیرین نیز به کیفیت کار نگاه میکنیم؛ اگر در جایی مشکلی در کار پیمانکاران وجود داشته و موارد تخلف به ما گزارش شود، قطعا با تخلفات برخورد کرده و خواهیم کرد.
وی با بیان این که نرخ رشد جمعیت دانش آموزی در استان 4 درصد بیشتر از نرخ کشوری است، افزود: عدالت آموزشی مد نظر دولت است و تا افق 1404 به مناطق محروم به نیازها، کمبودها و شاخصهای تخریبی، ورزش و آزمایشگاه توجه خواهد شد.
یارمحمد حسینبر، معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست بیان کرد: رشد آماری جذب دانش آموزان سبب شده تا در جذب نیروهای آموزشی با مشکلاتی مواجه شویم که ضرورت دارد در شورای آموزش و پرورش یک سیاست گذاری صحیح در این خصوص صورت گیرد.
معاون پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه باید در سیاستگذاریها به کیفیتها و جبران کمبودها توجه شود، افزود: اگر برای نگهداری معلمان منتقل شده به خاش برای حداقل سه سال تضمینی وجود داشته باشد، قسمت بزرگی از کمبودها جبران میشود.
انتهای پیام