مهدی رمضانی، سرپرست معاونت توسعه کتابخانه و کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور در گفتوگو با خبرنگار ایکنا؛ با اشاره به اینکه کتابخانهای که با عنوان شهدای ترور و شهدای هفتم تیر افتتاح شد، بخشی از یک کتابخانه قدیمی است، توضیح داد: کتابخانه مورد نظر در مجمتع شهدای هفتم تیر سرچشمه موجود بود و این کتابخانه تخصصی نبوده و عمومی است.
وی با بیان این توضیح ادامه داد: این کتابخانه غیرفعال بود که درصدد فعال کردن آن برآمدیم. بیش از 4 هزار کتاب در این کتابخانه نگهداری میشد که خارج از سیستم کتابخانهای بود. در فعالیتی که انجام شد، این کتابها ساماندهی شدند و فهرست آنها نوشته شد و ورود اطلاعات به سامانه صورت گرفت.
به گفته رمضانی، این کتابخانه به سامانه نهاد کتابخانههای عمومی کشور به منظور خدماتدهی متصل شد. همچنین برای تقویت این حوزه، بخش شهدای ترور و شهدای هفتم تیر افزوده شد. در این راستا هزار عنوان کتاب شناسایی شدند که در مرحله بعد به 700 عنوان رسیدند. برای شروع به کار، 350 عنوان کتاب را در نظر گرفتیم که در طول سال تقویت این کتابخانه ادامه پیدا میکند تا به غنای مورد نظر نهاد کتابخانههای عمومی کشور برسد.
سرپرست معاونت توسعه کتابخانه و کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور همچنین گفت: چشمانداز ما در آینده این است که با همکاری مدیریت مجتمع سرچشمه، تالار اصلی این نهاد را که در سه طبقه در نظر گرفته شده است و در منطقهای که از کتابخانه عمومی محروم است قرار دارد، تا پایان سال جاری آماده بهرهبرداری کنیم که البته این موضوع تا حدودی به تلاش مجموعه سرچشمه مربوط میشود.
وی افزود: چنانچه این اقدام انجام شود، حجم قابل توجهی از موضوعات تاریخ انقلاب در آن جای داده خواهد شد که میتواند در قالب کتابخانه مرجع مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام