کد خبر: 3726504
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۸

فعالیت تابستانه ۵۶ کانون، سالن و مجتمع ورزشی در کردستان

گروه اجتماعی - معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش کردستان گفت: در تابستان امسال، ۵۶ کانون، سالن و مجتمع ورزشی برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان پیش‌بینی‌شده است.

فعالیت 56 کانون، سالن و مجتمع ورزشی در ایام تابستان

افشین خوشگوار، معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم مراجع و مخاطبان برنامه‌های اوقات فراغت در تابستان به فعالیت‌های ورزشی روی می‌آورند، معاونت تربیت‌بدنی و سلامت سعی کرده با همکاری معاونت پرورشی و فرهنگی تمامی اماکن و فضای ورزشی شامل سالن‌های و مجتمع‌های ورزشی را در قالب برنامه غنی‌سازی اوقات فراغت سازمان‌دهی و فعال کند.
وی افزود: در این راستا 56 کانون، سالن و مجتمع ورزشی در دو بخش دختران و در 11 رشته ورزشی فوتسال، والیبال، بسکتبال، هندبال، والیبال، بدمینتون، تنیس روی میز، کاراته، تکواندو، ژیمناستیک، شنا، ثبت‌نام متقاضیان و علاقه‌مندان را آغاز کرده‌اند.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش کردستان به زمان فعالیت رسمی کانون، سالن و مجتمع‌های ورزشی نیز اشاره کرد و گفت: فعالیت این مراکز در دهه اول تیرماه آغاز و تا 20 شهریور ادامه دارد.
وی بیان کرد: استفاده از مربیان مجرب و متعهد و متخصص و تعریف طرح درس و تمرینات مشخص و توجه به مسائل تربیتی در مراکز ورزشی مورد تأکید قرارگرفته است.
به گفته خوشگوار در تابستان 97 و برای اولین بار و با توجه به اهمیت و ضرورت فراوان پرداختن به طرق مقابله با آسیب‌های اجتماعی، در کنار فعالیت‌های ورزشی مفرح و نشاط‌آور، پیوست پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برای مراکز ورزشی تعریف‌شده است.
وی افزود: اداره مراقبت از آسیب‌های اجتماعی آموزش‌وپرورش کردستان 10 هزار بسته فرهنگی مرتبط با برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی شامل بروشور، سی دی آموزشی، پوستر و سایر اقلام مرتبط را جهت توزیع در میان دانش آموزان فعال در مراکز ورزشی تابستانی تهیه نموده است.
خوش‌گوار بیان کرد: به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی‌شده است که در 16 منطقه آموزشی، 16 کارگاه توجیهی آموزشی با موضوع نقش ورزش در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سطح مراکز ورزشی تابستانی برگزار شود که در این کارگاه مدرسی بر عهده مربی ورزشی آن سالن و مخاطبان آن نیز والدین و خود دانش آموزان است.
وی اعلام کرد: این طرح به‌صورت پایلوت برگزار می‌شود و در صورت بازده مناسب و موفق به تمام مراکز ورزشی تسری خواهد یافت.
خوش گوار ادامه داد: در شهرستان‌ها و مناطق با ادارات ورزش و جوانان و هیئت‌های ورزشی هماهنگی‌های لازم به وجود آمده تا مربیان واجد شرایط با حضور در مراکز ورزشی، دانش آموزان مستعد را شناسایی و جهت ادامه فعالیت در قالب باشگاه‌های ورزشی در طول سال هدایت کنند.
معاون تربیت‌بدنی و سلامت استان در پایان یادآور شد: طی فعالیت مراکز و پایگاه‌های ورزشی تابستانی اکیپ‌های نظارتی معاونت، نحوه فعالیت و زمینه‌های بهداشتی و مرتبط با سلامت، تربیت‌بدنی و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی را بررسی خواهند کرد.
انتهای پیام

captcha