کد خبر: 3727048
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱

اجرای طرح نشاط معنوی در ۴۱ بقعه استان مرکزی

گروه معارف - مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی از اجرای طرح نشاط معنوی جهت غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در ۴۱ بقعه استان خبر داد.

اجرای طرح نشاط معنوی در 41 بقعه استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام حسین دلاوری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، امروز، 11 تیرماه در نشست خبری با محوریت«نشاط معنوی و تشریح مسابقات قرآن اوقاف» که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد با اشاره به اینکه سازمان اوقاف تمام کار ویژه خود را در بقاع متبرکه متمرکز کرده است، اظهار کرد: با تلاش معاونت فرهنگی اداره کل اوقاف و رؤسای ادارات شهرستان در یکسال گذشته شاهد هستیم در کنار کار ویژه‌های تعریف شده، برنامه‌های قرآنی بقاع جلوه‌ای خاص دارد.
وی تصریح کرد: با آغاز تابستان و پایان فصل امتحانات غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در قالب طرح نشاط معنوی از اولویت برخوردار است، امسال با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته فعالیت‌ها با جدیت بیشتری پیگیری شود. همکاری بسیج، تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و کانون فرهنگی باعث می‌شود امسال شاهد رشد بهتری در اجرای اهداف این طرح باشیم.
حجت‌الاسلام دلاوری با اشاره به اینکه نشاط معنوی زمینه مساعدی برای ارتقای سطح آمادگی کودکان و نوجوانان محصل فراهم می‌کند، تصریح کرد: طرح یاد‌شده در 41 بقعه استان با شرکت 2 هزار دانش‌آموز دختر و پسر ابتدایی و 1600 دانش‌آموز دختر و پسر متوسطه برگزار می‌شود.
وی از همکاری حوزه علمیه، آموزش و پرورش، بسیج، تبلیغات اسلامی و دیگر دستگاه‌های همراه تقدیر کرد و گفت: در کنار رشته‌های فرهنگی، ورزشی و هنری اداره قرآن زمینه برگزاری دوره‌های روخوانی و روانخوانی را تدارک دیده است، در سطح 41 بقعه 20 غرفه به کودکان و نوجوانان، غرفه چند‌رسانه‌ای، برپایی غرفه‌های مشاوره‌ای خانواده و ... وظیفه خدمت‌رسانی به مردم را برعهده دارند. جهت فعالیت هرچه بهتر برنامه‌های فرهنگی و قرآنی از 15 مبلغ بومی و غیر‌بومی استفاده می‌شود.
این مقام مسئول همچنین به برگزاری مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و میزبانی مرحله کشوری این دوره از مسابقات اشاره کرد و افزود: برگزاری این مسابقات اهمیت زیادی دارد قطعا با کمک اصحاب رسانه می‌توانیم مسابقات خوبی را رقم بزنیم.
وی بیان کرد: طرح نشاط معنوی از شنبه، 16 تیر‌ماه آغاز و تا 31 مرداد سال جاری ادامه دارد. آیین افتتاحیه و اختتامیه در اولین روز اجرا و آخرین روز در تمام بقاع مورد نظر برگزار می‌شود.

اجرای طرح نشاط معنوی در 41 بقعه استان مرکزی
به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام عبدالله حسینخانی، رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، در ادامه جلسه گفت: آیین افتتاحیه مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف جمعه، 15 تیر ماه در دانشگاه فرهنگیان(پردیس شهید رجایی) برگزار و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزیدگان عصر همان روز برگزار می‌شود. در این مراسم از برگزیدگان طرح تربیت حافظان نیز تجلیل می‌شود.
وی آمار شرکت‌کنندگان مرحله شهرستانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف را یک‌هزار و 135 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد 254 منتخب در مرحله استانی در رشته‌های حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء، کل، قرائت تحقیق و ترتیل، اذان و دعاخوانی با هم رقابت می‌کنند که از این تعداد 141 نفر خانم و 113 نفر آقا هستند.
حسینخانی ادامه داد: 111 شرکت‌کننده نیز 21 تیر‌ماه همزمان با سراسر کشور در رشته‌های تفسیر قرآن، حفظ موضوعی، حفظ و معارف احادیث به صورت الکترونیکی به رقابت می‌پردازند که نفرات برتر به مرحله کشوری اعزام می‌شوند.
رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در پایان، اظهار کرد: به منظور آماده‌سازی منتخبان راه‌یافته به مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف دوره آموزشی شرکت‌کنندگان رشته‌های حفظ و قرائت با حضور اساتید کشوری و استانی برگزار شد. این دوره ویژه منتخبان مرحله کشوری نیز در دو نوبت برگزار می‌شود.
انتهای پیام

captcha