به گزارش ایکنا از یزد به نقل از آموزش و پرورش یزد، علی سرداری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد اظهار کرد: در جریان برگزاری سومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان سراسر کشور، نمایندگان استان یزد ضمن حضور درخشان در این رقابت ها موفق شدند دو رتبه برگزیده کشوری را به خود اختصاص دهند.
وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات مصطفی کارگر از ناحیه دو یزد رتبه سوم نهج البلاغه کشوری و طیبه ضیائی از ناحیه دو یزد رتبه پنجم نهج البلاغه کشوری را به دست آوردند.
سرداری گفت: در مرحله اول این مسابقات در سطح منطقه و ناحیه یک هزار و 680 نفر از فرهنگیان استان شرکت کردند که از این جمع بیش از 110 نفر به مرحله استانی راه یافتند و در نهایت 8 نفر در رشته های قرائت قرآن کریم، حفظ 10جزء قرآن کریم، نهج البلاغه و تدریس احکام به مسابقات کشوری اعزام شدند.
انتهای پیام