کد خبر: 3727594
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵

دوره آموزشی قرآن ویژه مهاجرین افغانستانی در قم

گروه فعالیت‎های قرآنی ــ دوره آموزشی ویژه مهاجرین افغانستانی مقیم قم به شکل مستمر و با حضور قاری برجسته این کشور برگزار می‌شود.

دوره آموزشی ویژه مهاجرین افغانستانی در قم
به گزارش ایکنا از قم، مجمع قاریان و حافظان افغانستان یکی از مجامع فعال قرآنی استان قم است که در طول سال برنامه های مختلفی را در بخش های فرهنگی و ترویجی و آموزشی برگزار می کند.
در همین راستا مجمع قاریان و حافظان افغانستان با همکاری واحد قرآنی مرقد مطهّر ابن بابویه اقدام به برگزاری دوره آموزش صوت و لحن شامل، قرائت تحقیق و ترتیل و آموزش نغمات قرآنی کرده است.
استاد این دوره قاری و مرتّل ممتاز کشور جمهوری اسلامی افغانستان استاد سیّد محمّد فروغی است که با حضور مهاجرین افغانی علاقه مندان به قرآن کریم به تدریس مبانی قرآن کریم می پردازد.
این دوره به شکل مستمر در روزهای سه‌شنبه‌های هر هفته، عصرها، ساعت ۱9 واقع در خیابان ارم، مرقد مطهّر ابن بابویه (ره). برگزار می شود.
انتهای پیام

captcha