به گزارش ایکنا از یزد، حجتالاسلام خلیل سلطانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان یزد به مناسبت دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت امام علی ابن موسی الرضا (ع) در جمع کارکنان شرکت مخابرات شهید صدوقی اظهار کرد: ما باید با توجه به سبک زندگی اهل البیت علیهم السلام و گفتار نورانی آن عزیزان زندگی خود را پایه گذاری کنیم تا از آسیب های موجود بهویژه در زمینه فکری و اجتماعی بکاهیم.
وی وجود با برکت امام رضا (ع) را در کشور ایران بهترین راه برای ارائه الگو یک سبک زندگی اسلامی به عموم مردم دانست و افزود: که اهل البیت ما فقط محب نمی خواهند بلکه پیرو واقعی در اعمال و رفتار می خواهند.
حجتالاسلام سلطانی گفت: شیعیان واقعی آنهایی هستند که نه به گفتار بلکه کسانی هستند که در زندگی شخصی و اجتماعی خود شاخصه های یک انسان جامع و کامل ویک انسان مسلمان واقعی وبا اخلاص را داشته باشند.
انتهای پیام