کد خبر: 3733214
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵
بازوند:

باغ موزه دفاع مقدس وارد فاز اجرایی شود

گروه فرهنگی - استاندار کرمانشاه گفت: انتظار داشتیم کار ایجاد باغ موزه دفاع مقدس وارد فاز اجرایی شود اما هنوز تا این مرحله فاصله زیادی داریم.

کار ایجاد باغ موزه دفاع مقدس وارد فاز اجرایی شود

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه امروز در نشست بررسی پروژه باغ موزه دفاع مقدس کرمانشاه با اشاره به نقش مهم این استان در دوران دفاع مقدس گفت: انتظار داشتیم کار ایجاد باغ موزه دفاع مقدس وارد فاز اجرایی شود اما هنوز تا این مرحله فاصله زیادی داریم.
وی افزود: ایجاد موزه‌های جنگ در بسیاری از کشورهای جهان برای نمایش افتخارات است.
بازوند تصریح کرد: مضامین، نمادها و ارزش‌های دفاع مقدس بسیار والاتر از دیگر جنگ‌ها رخ داده در جهان است و برای زنده نگه داشتن این ارزش‌ها باید آن‌ها در قالب همین موزه‌ها به نمایش گذاشته و به مردم بشناسانیم.
استاندار کرمانشاه با اشاره به جانمایی این باغ موزه در استان گفت: قرارگیری باغ موزه دفاع مقدس در کریدور گردشگری بیستون – طاقبستان یکی از ویژگی‌های برجسته این مجموعه است.
وی اظهار کرد: انتظار داریم تا طراحی این باغ موزه به شکلی انجام شود که گردشگران نیز دسترسی مناسبی به بخش‌های مختلف مجموعه داشته باشند تا بتواند اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام

captcha