کد خبر: 3733378
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۵
در بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس عنوان شد:

مرصاد؛ افشاگر پیوند شیطانی گروهک نفاق، دشمن بعثی، اردوگاه سلطه و صهیونیسم

مرصاد؛ افشاگر پیوند شیطانی گروهک نفاق، دشمن بعثی، اردوگاه سلطه و صهیونیسم گروه جهاد و حماسه ــ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت پنجم مرداد‌ماه؛ سالروز عملیات غرور انگیز «مرصاد»، آن را علاوه بر پیروزی بزرگ برای ایران، خفت و خواری منافقین و افشاگر پیوند شیطانی و شوم گروهک نفاق، دشمن بعثی و اردوگاه سلطه و صهیونیسم، توصیف کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از معاونت روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدای این بیانیه آمده است:

عملیات غرورانگیز مرصاد که با رمز مقدس «یا صاحب‌الزمان (عج)» در پنجم مردادماه سال ۱۳۶۷ و در مقطع پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ برای مقابله با خیانت منافقین در تهاجم به خطوط جبهه میانی جنگ در غرب کشور و نفوذ آنان تا نزدیکی کرمانشاه صورت پذیرفت، یکی از ماندگارترین و درس‌آموزترین رخدادها در تاریخ ایران اسلامی است.

در ادامه این بیانیه آمده است:

این عملیات که در دو مرحله به انهدام توان و ظرفیت‌های منافقین و ضد انقلاب و هلاکت صدها تن از آنان منتهی شد، پیروزی بزرگی برای ملت ایران رقم زد و علاوه بر خفت و خواری منافقین، در صحنه‌ای واقعی پیوند شیطانی و شوم گروهک نفاق، دشمن بعثی و اردوگاه سلطه و صهیونیسم را در معرض جهانیان قرار داد.

همچنین این بیانیه با اشاره به عملیات منافقین تحت عنوان «فروغ جاویدان» که با شعار «از مهران تا تهران» طراحی شده بود، می‌افزاید:

این عملیات از خطاهای راهبردی منافقین و دشمن بعثی و محاسبات غلط حامیان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای صدام از وضعیت نظامی جمهوری اسلامی ایران توصیف می‌شود؛ ترورهای کور و بی‌هدف، خیانت به وطن در طول جنگ تحمیلی در حوزه‌های فروش اطلاعات سری به دشمن، کمک‌های عملیاتی به ارتش بعثی و بازجویی و شکنجه رزمندگان و اسرای دربند ایرانی در هشت سال دفاع مقدس، پادویی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی در پرونده هسته‌ای، فراهم‌سازی زمینه‌ها و بسترهای اعمال تحریم‌های استکباری علیه ملت ایران و همنشینی و همراهی با جبهه دشمن به ویژه مقامات آمریکایی و اروپایی در این راستا، بخشی از خیانت‌ها و جنایت‌های منافقین طی چهار دهه اخیر است که هرگز از حافظه تاریخی ایرانیان غیرتمند و عاشق عزت و سربلندی میهن اسلامی محو نخواهد شد.

همچنین این بیانیه، منافقین و تروریست‌های تکفیری را دو روی سکه اسلام آمریکایی برای مقابله با اسلام ناب محمدی و حقیقت انقلاب اسلامی توصیف و تأکید کرده است:

کارنامه سیاه گروهک منافقین با به شهادت رساندن بیش از ۱۷ هزار نفر از مقامات و شهروندان عادی ایران عزیز و میدان‌داری در فتنه سال ۸۸، فتنه گری‌ها و آشوب طلبی‌های دی ماه ۹۶ جنایات دیگری بر صفحات خود افزوده است، که بازخوانی و یادآوری این کارنامه ننگین و خائنانه برای آحاد ملت ایران به ویژه نسل جوان در شرایط خطیر جاری که مثلث شیطانی آمریکا، رژیم صهیونیستی، آل‌سعود؛ منافقین را در تداوم خط تولید و ایجاد ناامنی و آشوب در کشور حمایت و ترغیب می‌کنند، امری ضروری و لازم به شمار می‌رود.

این بیانیه در پایان با پاسداشت یاد و خاطره شهدای همیشه جاوید عملیات مرصاد ونیز تعظیم به مقام شامخ شهدای اخیر نیروی زمینی سپاه در مریوان، هوشمندی و هوشیاری در برابر جریان نفاق و ترفندها و حیله‌گری‌های پیچیده منافقین و دیگر گروهک‌ها و جریان‌های معاند و ضد انقلاب برای ایجاد انحراف و شکاف در خطوط متحد و یکپارچه ملت ایران را نیاز انکارناپذیر این روزهای کشور قلمداد و تأکید کرده است:

ملت ایران با تأسی به آموزه‌های امام خمینی (ره) و توصیه‌ها و راهبردهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) و تجارب ارزشمند و عبرت آمیز چهاردهه مصاف با منافقین و حامیان شرور و شیطانی آنها، اجازه نخواهد داد نیت و رؤیای پلید گروهک محارب و منفور به ویژه منافقین و گروهک‌های تروریستی سازمان‌های اطلاعاتی بیگانه و سناریو‌پردازی‌های نظام سلطه و صهیونیسم دربرهم زدن امنیت و آرامش مثال‌زدنی امروز ایران اسلامی تعبیر شود و به  فضل الهی جریان نفاق و جبهه معاندین نظام اسلامی، همچنان مقهور اقتدار و عظمت ایرانیان انقلابی، بصیر و آگاه خواهند بود.

انتهای پیام

captcha