کد خبر: 3734178
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴

وزیر ارتباطات از اهمیت تربیت نسل گفت/ آمار 23 درصدی بانوان برنامه‌نویس موبایل

گروه فناوری اطلاعات ــ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سمینار بین‌المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمند سازی بانوان اعلام کرد: مسئله بانوان از خانواده جدا نیست و نمی‌توان تربیت نسل را فدای چیز دیگری کرد باید سلامت اجتماعی بیش از هر چیزی در اهمیت باشد.

ایجاد و تقویت مراکز ICT  بانوان در دستور کار وزارت ارتباطات به گزارش خبرنگار ایکنا؛ آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز یکشنبه 7 مرداد ماه، در سمینار بین‌المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمند‌سازی زنان طی سخنانی با اشاره به جایگاه زنان در تحولات جامعه گفت: شاید کمتر تحول مهم در جهان رخ داده باشد که بانوان در آن نقش محوری نداشته باشند. اکنون در ایران و بسیاری از کشورهای جهان طیف وسیعی از هنرمندان، کار آفرینان، مدیران و ... را بانوان تشکیل می‌دهند پیام این رخداد این است که نمی‌توان نقش بانوان را نادیده گرفت مگر می‌توان 50 درصد جامعه جهانی را نادیده گرفت.

وی ادامه داد: با افتخار اعلام می‌کنم در ایران و با مدیریت رئیس جمهور روحانی بانوان در مسیر رهبری جامعه قرار گرفته‌اند که تا پیش از این محقق نشده بود اکنون در وزارتخانه تحت مدیریت من 10 بانو به عنوان مدیران ارشد برگزیده شده‌اند و ثابت کرده‌اند می‌توانند الگو مدیریت موفق باشند.

آذری جهرمی با تاکید بر اینکه باید باور داشته باشیم عدالت جنسیتی فقط یک مسئله برای بانوان نیست بلکه برای همه جامعه است گفت: فناوری اطلاعات تصویرگر حضور بانوان در جامعه جهانی بوده و باید برنامه ریزی‌ها برای این کار با قوت ادامه پیدا کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: ICT این ظرفیت را برای ما به ارمغان آورده و امروز هر فرد یک رسانه است. البته بسیاری از کشورهای کمتر توسعه یافته نیازمند کمک هستند که سازمان‌های بین المللی باید در این حوزه کمک کنند. بانوان نیز باید تلاش کنند.

وی ادامه داد: حضور بانوان را باید یک فرصت دانست نه یک تهدید برای اینکه به توسعه پایدار دست یابیم باید توانمند سازی بانوان به عنوان یک راهبرد اساسی در نظر گرفته شود.توانمند سازی بانوان نباید شعار باشد بلکه باید به عنوان یک حقیقت زنده در نظر گرفته شود.

نمی‌توان تربیت نسل را فدای چیز دیگری کرد

آذری جهرمی به نقش مهم بانوان در خانواده نیز اشاره و تاکید کرد: مسئله بانوان از خانواده جدا نیست و نمی‌توان تربیت نسل را فدای چیز دیگری کرد باید سلامت اجتماعی بیش از هر چیزی در اهمیت باشد. هم اکنون مطابق آمار‌ها 45 درصد استفاده کنندگان از تلفن همراه و 48 درصد استفاده کنندگان از اینترنت در ایران بانوان هستند. همچنین 23 درصد توسعه دهندگان اپلیکشن‌های موبایل محور را بانوان تشکیل می‌دهند و ما با تدوین لوایح و ایجاد امکانات مادی و معنوی توانسته‌ایم به اهداف خود دست یابیم و بسیاری از روستاهای ما اکنون به اینترنت متصل هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: ایجاد و تقویت مراکز بانوان در دستور کار ما قرار دارد و امیدواریم بانوان به جایگاه رفیع خود دست یابند و ما مصمم هستیم به این مسئله تحقق ببخشیم.

انتهای پیام

captcha