کد خبر: 3734279
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶
ابتکار تاکید کرد:

ضرورت ایجاد طرح عملیاتی ملی برای افزایش گفت‌و‌گو در داخل خانواده‌ها

گروه جامعه ــ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در سمینار بین‌المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمندسازی زنان از آمادگی این معاونت برای همکاری با وزارت ارتباطات برای شبکه‌سازی و ایجاد مرکز کارآفرینی زنان خبر داد و افزود: معتقدیم باید طرح عملیاتی ملی برای افزایش گفت‌و‌گو در داخل خانواده‌های ایرانی اجرا شود.

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده امروز یکشنبه هفتم مرداد ماه، در سمینار بین‌المللی نقش ارتباطات و فناوری اطلاعات در توانمند سازی زنان ضمن استقبال از شبکه سازی و ایجاد مرکز کار آفرینی زنان اعلام کرد: آمادگی داریم در این زمینه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری کنیم و امیدواریم سازمان‌های مردم نهاد هم به ما کمک کنند.

کاهش 4 درصدی شکاف جنسیتی در حوزه دیجیتال

وی ادامه داد: در دوره‌ای که دولت برای تحول و ارتقای جایگاه زنان برنامه‌ریزی کرده است امیدواریم بتوانیم فناوری‌های لازم را هم فراهم کنیم. بر اساس اعلام وزیر ارتباطات شاهد کاهش چهار درصدی شکاف جنسیتی در حوزه دیجیتال هستیم که اتفاق خوبی است و امیدواریم تداوم پیدا کند. از جمله اقداماتی که ما اکنون در حوزه خانواده داریم تقویت تاب‌آوری است که برای این هدف طرح ملی گفت‌‌وگوی خانواده را اجرا می‌کنیم. گفت‌و‌گو در خانواده‌ها اکنون صدمه دیده است و توان افزایی خانواده از طریق گفت‌وگو بر همین اساس در دستور کار ما قرار دارد و خانواده‌ا‌ی که بتوانند با تقویت گفت‌و‌گو در درون خود مشکلات را حل کند خانواده تاب‌آور است.

ابتکار آموزش برای استفاده صحیح از فناوری اطلاعات را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: همین لحظه از صحن علنی مجلس جایی که لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در حال بررسی است می‌آیم؛ یکی از زمینه‌های که این لایحه به آن توجه کرده است حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در فضای مجازی است. امروز در سطح دانشگاه‌ها و آموزش عالی نیز آموزش تکنولوژی را در حال اجرا داریم، اما معتقدیم باید طرح عملیاتی ملی برای افزایش گفت‌و‌گو در داخل خانواده‌های ایرانی اجرا شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات موارد زیادی وجود دارد که زنان می‌توانند در آن مشارکت داشته باشند، گفت: برنامه‌های مثل گردشگری و امور فرهنگی مباحثی است که می‌توان از اینترنت برای گسترش آنها استفاده کرد. باید دید چه استفاده‌ای از اینترنت برای گسترش صنایع دستی می‌توان کرد. گسترش اقتصاد الکترونیک و استفاده از آن در حوزه تولید دارو و تجهیزات پزشکی نانو تکنولوژی و ... نیز مواردی هستند که بانوان می‌توانند در این حوزه‌ها وارد بازار کار شوند. همچنین بازاریابی برای فناوری‌های جدید از اموری هست که بانوان می‌توانند در آن فعالیت کنند. اکنون 27 درصد از بانوان کشورمان تحصیلات عالیه دارند و ما معتقدیم نوآوری و ابتکار از طریق فناوری‌ در فضای اینترنت در بخش اقتصاد می‌تواند شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد مشاغل خانگی پژوهشی صورت گرفته و بررسی شود اینترنت چگونه می‌تواند برای انجام کارهای روزمره و اشتغال خانگی به بانوان کمک کند.

ابتکار با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و اینکه ایران تحت تهدید آمریکا برای خروج از برجام قرار دارد، گفت: بانوان باید نقش مهمی در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی در این شرایط ایفا کنند تا بتوان با تأثیر مخرب تحریم‌ها مقابله کنیم. بانوان مقتدر ما در مقابل تحریم‌های اقتصادی می‌ایستند و بخش مهمی از اقتصاد مقاومتی را تشکیل می‌دهند.

وی در پایان اعلام کرد: فردا دوشنبه تفاهم‌نامه همکاری با اندونزی که شامل موارد توانمندسازی بانوان و تبادل دانش و تجربه در حوزه نقش ICT در توانمندسازی بانوان و جوانان است به امضا خواهدرسید.

انتهای پیام

captcha