کد خبر: 3734299
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰

رونمایی از کتاب «عوامل مؤثر بر رشد جنین از نظر قرآن و روایات» در لرستان

گروه فرهنگی ـ از کتاب «عوامل مؤثر بر رشد جنین از نظر قرآن و روایات»امروز، هفتم مرداد در خرم ‏آباد رونمایی شد.

رونمایی از کتاب «عوامل مؤثر بر رشد جنین از نظر قرآن و روایات» در لرستان

به گزارش ایکنا از لرستان، امروز یک‌شنبه، هفتم مردادماه، در مراسمی که با حضور قرآن‌آموزان برگزیده استان در شانزدهمین آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن‌کریم در استان، برگزیدگان مجموعه جشنواره‌های «جشن رمضان» لرستان و مسئولان استانی در تالار شهید اوینی خرم‎آباد برگزار شد، از کتاب «عوامل مؤثر بر رشد جنین از نظر قرآن و روایات» رونمایی شد.
در این کتاب که توسط یکی‌از فعالان قرآنی استان، روح‌الدین بلواسی تألیف شده، به آیات و روایاتی که به بحث جنین و جنین‌شناسی مربوط است، پرداخته شده است.
در بخشی از این کتاب می‌خوانیم «در روایات از رحم به‌عنوان کشتزار اشاره شده است، عقلانی است که بذر این کشتزار و خود کشتزار باید سموم‌زدایی شود و با مراقبت‌های خوب و به‌موقع و شناخت از عوامل محیطی و عوامل کارساز منتظر محصول خوبی باشیم.

انتهای پیام

 

captcha