کد خبر: 3734381
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸

برگزاری 10 کارگاه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کنگاور

گروه اجتماعی- افشاری‌زاده اظهار کرد: 10 کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با موضوع «سبک زندگی» توسط تبلیغات اسلامی کنگاور پیش‌بینی شده که در این شهرستان برگزار می‌شود.

برگزاری 10 کارگاه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در کنگاور

امیر افشاری‌زاده، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی کنگاور در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، گفت: کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و سبک زندگی قرآنی امروز 7 مردادماه در مؤسسه امام خمینی(ره) کنگاور برگزار شد.
وی افزود: برگزاری این کارگاه‌ها به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است و این دومین کارگاه آموزشی با موضوع یاد شده بود که در این شهرستان برگزار شد.
افشاری‌زاده درادامه اظهار کرد: 10 کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با موضوع سبک زندگی از سوی این اداره پیش‌بینی شده که در کنگاور برگزار می‌شود.
کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی کنگاور گفت: کارگاه‌های آموزشی آسیب‌های اجتماعی به نحوه پیشگیری و ریشه‌یابی دلائل بروز آسیب‌ها می‌پردازد.
افشاری‌زاده در پایان تصریح کرد: راه‌کارهای حفظ و تحکیم بنیان خانواده و ترویج سبک زندگی اسلامی و قرآنی از اهداف برگزاری این کارگاه‌های آموزشی است.
انتهای پیام

captcha