کد خبر: 3734562
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷

اجرای طرح 1452 در مؤسسه «صدیقه طاهره» کرمانشاه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ـ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت صدیقه طاهره، طرح ملی حفظ قرآن کریم بشارت۱۴۵۲ را برای خردسالان اجرا می‌کند.

اجرای طرح 1452 در مؤسسه «صدیقه طاهره» کرمانشاه

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت صدیقه طاهره در استان کرمانشاه با همکاری جامعة‌القرآن‌ الکریم واحد خردسالان دوره‌هایی را برای خردسالان در تابستان برگزار می‌کند که به برخی از آنها اشاره می‌شود.

این مرکز قرآنی فعالیت‌های خود را در دو شیفت صبح و بعدازظهر برای خردسالان برگزار می‌کند. کلاس‌های گروه سنی 3 و نیم به بالا شامل حفظ موضوعی قرآن، روخوانی و روان‌خوانی، فصیح‌خوانی، تجوید، قرائت قرآن کریم و غیره است.
مؤسسه قرآنی صدیقه طاهره علاوه بر اینکه برای کودکان پسر برنامه‌های قرائت قرآن کریم را طراحی کرده است، تربیت قاریان ممتاز و اعزام آنان به مسابقات قرآنی را از اهداف خود می‌داند.
همچنین این مؤسسه به منظور تقویت و ارتقاء خردسالان در زمینه‌های آموزش قرآن اقدام به اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم بشارت ۱۴۵۲ با حضور 50 نفر کرده است. در اجرای این طرح، آموزش روخوانی، روان‌خوانی و حفظ جزء سی‌ام قرآن در اولویت آموزشی قرار دارد.
یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت صدیقه طاهره در استان کرمانشاه، شهرک پردیس، خیابان اصلی، کوچه 245 واقع شده است.
انتهای پیام

captcha