کد خبر: 3734664
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸
مشایخی خبر داد:

جمع‌آوری 520 هزار سند حوزه دفاع مقدس در استان مرکزی

گروه سیاسی - مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی گفت: تاکنون 520 هزار سند حوزه دفاع مقدس در استان جمع‌آوری شده است و از مجموع این سند‌ها 200 هزار تصاویر مربوط به شهدا و رزمندگان دفاع مقدس است.

جمع‌آوری 520 هزار سند حوزه دفاع مقدس در استان مرکزی

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، مصطفی مشایخی، مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی صبح امروز 8 مرداد در نشست خبری برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و 6200 شهید استان که در استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: برجسته بودن نقش امام راحل از ویژگی‌های این کنگره به شمار می‌رود به طوری که امام خمینی (ره) یک سال از زندگی پر برکتشان در شهر اراک و 19 سال در شهر خمین حضور داشتند.
وی ادامه داد: تاکنون 520 هزار سند در حوزه دفاع مقدس در استان جمع‌آوری شده است و از مجموع این سند‌ها 200 هزار تصاویر مربوط به شهدا و رزمندگان دفاع مقدس است که در قالب 5 کتاب‌عکس در دست چاپ می‌باشد و 3 کتاب چاپ شده است.
مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی افزود: آخرین کتاب‌عکس با عنوان جهاد در دفاع مقدس چاپ شده است و دو کتاب‌عکس دیگر با نام‌های نقش زنان در شکل‌گیری دفاع مقدس و نقش روحانیت است که به نام کنگره هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مشایخی بیان کرد: در حوزه تاریخ شفاهی دفاع مقدس حداقل با 1400 نفر در قالب 2900 ساعت مصاحبه انجام شده است و همچنین 5 جلد کتاب در این حوزه به چاپ رسیده است و 3 جلد کتاب دیگر در دست چاپ است.
وی گفت: بحث صنعتی بودن استان مهم است و در دبیرخانه کنگره و در جلسات اجلاسیه با عنوان کارگری افزایش مشارکت مردم استان نسبت به جمعیت در دوران دفاع مقدس وجود داشته است و سوژه‌های بسیار نابی در استان است که می‌طلبد هنرمندان در قالب آثار هنری آن‌ها را به جامعه معرفی کنند.
مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی افزود: تعداد مفاخر استان مرکزی در حوزه شهدا هم این افراد را پیدا کنیم و در قالب آثار هنری و ادبی به مردم و جامعه معرفی کنیم. در سطح خبر15 شهید خبرنگار وجود دارد، شهید نهرمیانی و شهید شاملو از شهدای خبرنگار استان هستند.
مشایخی بیان کرد: باغ‌موزه دفاع مقدس از پیشرفت خوبی برخوردار است و با همکاری سپاه روح‌الله استان و بسیج و دیگر ارگان‌ها سعی شده است از ادوات جنگی و وسایل به یادگار مانده از دوران دفاع مقدس استفاده شود.
انتهای پیام

captcha