کد خبر: 3734860
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸
ژنرال جوزف عون:

قطب‌نمای ارتش لبنان به سمت اسرائیل است

گروه بین‌الملل ـ ژنرال جوزف عون، فرمانده ارتش لبنان با اشاره به این که قطب‌نمای ارتش این کشور همچنان به سمت دشمن اسرائیلی است، تأکید کرد: موضع ما نسبت اسرائیل ثابت بوده و هرگز تغییر نخواهد کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از القدس العربی؛ جوزف عون، فرمانده ارتش لبنان امروز (نهم مردادماه) در هفتاد و سومین سالروز تأسیس ارتش تصریح کرد: مواضع ما ثابت بوده و قطب‌نمای ما به سمت اسرائیل و تروریسمی است که در جهت خدمت به اهداف و منافع این رژیم حرکت می‌کند.

وی با بیان این که منطقه عربی شاهد بحران‌ها و درگیری‌های خونباری است که بدون شک در لبنان نیز بازتاب خواهد داشت، نظامیان را به هوشیاری، آمادگی کامل و تضمین وحدت و آرامش در کشور خود فراخواند.

فرمانده ارتش لبنان با بیان این که دشمن اسرائیل بهره‌بردار نخست از تروریسم در منطقه است، تاکید کرد: چشمان اسرائیل به کشور ما و ثروت‌های طبیعی ماست و از هر فرصتی برای تحقق اهداف خود بهره می‌برد.

وی همچنین اظهار کرد: لبنان به واسطه ارتش خود قدرتمند بوده و از پشتوانه مردمی برخوردار است و از حق خود در سرزمین  و ثروت‌هایش دفاع می‎کند و در برابر هر توطئه‌ای علیه خود  می‌ایستد.

انتهای پیام

captcha