کد خبر: 3735787
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا:

آزاد مردانی تربيت کنيد که در برابر جاذبه‌های مادی نلغزند

کانون خبرنگاران نبأــ رئيس سازمان عقيدتي سياسي ناجا در جمع مسئولان دانشگاه علوم انتظامی امين گفت: آزاد مردانی را تربيت کنيد که هرگز در برابر جاذبه‌های مادی نلغزند.

آزاد مردانی تربيت کنيد که در برابر جاذبه‌های مادی نلغزند

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سيدعليرضا اديانی در جمع فرماندهان، مسئولان، کارکنان و دانشجويان دانشگاه علوم انتظامی امين، این دانشگاه را يکی از حساس‌ترين مراکز نيروی انتظامی عنوان و اظهار کرد: خدا را با همه وجودم شکرگزارم که در ماه‌های نخستين حضورم در ناجا، مورد عنايت و لطف نایب امام عصر(عج) قرار گرفتم و در يکی از حساس‌ترين مراکز نيروی انتظامی يعنی دانشگاه علوم انتظامی امين حضور دارم چرا که اين دانشگاه يکی از مظاهر زيبای انقلاب اسلامی است.

رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا به رهنمودها و تدابیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر تربیت جوانان متدین و انقلابی در قالب «مجاهدان فی سبيل الله» اشاره کرد و افزود: آزاد مردانی تربيت کنيد که در برابر جاذبه‌های مادی هرگز نلغزند، محکم بايستند و هيچ جاذبه‌ا‌ی جز جاذبه معنو‌ی برای آن‌ها ارزشمند نباشد.

پيش از سخنان رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا، سردار لطفعلی بختياری، فرمانده دانشگاه علوم انتظامی امين ضمن خوش‌آمدگويی گزارشی از فعاليت‌های دینی و انقلابی این دانشگاه ارائه کرد.

حضور در مقبره الشهداء دانشگاه علوم انتظامی امين، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس، بازديد از قسمت‌های مختلف دانشگاه و جلسه با فرمانده و رؤسای دانشکده‌ها از ديگر برنامه‌های رئيس سازمان عقيدتی سياسی نيروی انتظامی در دانشگاه علوم انتظامی امين بود.

فرهاد زمانی

انتهای پیام

captcha