کد خبر: 3736981
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۱

«تک سواران» سریالی در بازگویی ایثار عشایر در جنگ تحمیلی

گروه هنر ـ «تک سواران» عنوان سریالی دفاع مقدسی به کارگردانی مسعود تکاور است که در آن ایثار عشایر تصویر می‌شود.

جعفر دهقان بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌و‌گو با ایکنا درباره کار جدید خود به خبرنگار ایکنا گفت: چند روزی است که فیلمبرداری سریال «تک «تک سواران» سریالی در بازگویی ایثار عشایر در جنگ تحمیلیسواران» آغاز شده و هم اکنون کار در شهرک دفاع مقدس تصویربرداری می‌شود. در این کار قرار است ما بخشی از تاریخ دفاع مقدس را که تا به امروز بازگو نشده را بازگو کنیم.

وی افزود: همیشه وقتی درباره سینما دفاع مقدس سخن می‌گوید، نقد شایع، تکراری بودن برخی موضوعات است. من به عنوان بازیگر این ژانر، بارها گفته‌ام که داستان‌های هشت سال جنگ تحمیلی تکراری نمی‌شود به شرطی که این حوزه به خوبی درک و لمس شود. از جمله موضوعات بکر و ناب در این حوزه، ایثار و فداکاری عشایر در ابتدای جنگ است که با جانفشانی خود با دست خالی در مقابل دشمن تا دندان مسلح ایستادگی کردند. در سریال تک سواران شاهد چنین اتفاقی هستیم.

این بازیگر تاکید کرد: متاسفانه در کارهایی که به نوعی به سخت افزار احتیاج دارد ما نیازمند امکانات کافی هستیم، اما متاسفانه این اتفاق رخ نمی‌دهد و ما با کمبودهای مختلفی مواجه هستیم برای همین از مدیران سینما درخواست دارم تا به این حوزه نگاهی جدی‌تر داشته باشند تا در آینده بتوانیم با ساخت کارهای قوی ارزش‌های دفاع مقدس را به شکل بهتری تصویر کنیم.

دهقان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسعود تکاور کارگردانی تک سواران را بر عهده دارد و افشین صادقی تهیه‌کننده کار است. کامران تفتی، بهمن دان و فریبا متخصص دیگر بازیگرانی هستند که در این مجموعه با آنها همبازی هستم، البته بازیگران بسیار دیگری نیز در این سریال حضور خواهند داشت که به زودی به کار اضافه می‌شوند.

این بازیگر تاکید کرد: فیلمنامه این سریال را نوشین پیرحیاتی نگاشته است و گروه نوجوان مرکز سیما فیلم نگارش سرمایه گذار این کار است. در خلاصه این سریال آمده است:‌‌«صالح: جنگ دو طایفه نیست این جنگ، که قطار فشنگ ببندی و شونه به شونه من اسب بتازونی!‌

سحربانو: کجای قباله عروسی یه زن ایلیاتی نوشته که وقتی دشمن حریم و حرمت زمین و زندگی رو زیرپا می ذاره، مردت رو ‌تنها بذاری؟ نخواه که با رفتنم آبروی زن ایلیاتی هم بره….»‌

دهقان گفت: این سریال 26 قسمت دارد.  این کار در حومه تهران و شبکه دفاع مقدس جلوی دوربین می‌رود.

دیگر عوامل این سرال  عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: هوشنگ غفوری، طراح صحنه: کیوان ذوالفقاری، طراح گریم: کوروش ‌علیزاده، صدابردار: محمد حبیبی، مدیر تولید: داوود شیرعلی، مدیربرنامه ریزی و سرپرست گروه کارگردانی: پیام حنفی.‌

انتهای پیام

captcha