به گزارش ایکنا؛ حجتالاسلام والمسلمین سید حمید جزایری، مدیر دفتر تدوین متون درسی حوزههای علمیه امروز دوم شهریورماه در اجلاسیه معاونان استانی حوزههای علمیه در مرکز مدیریت حوزههای علمیه گفت: بازبینی متون درسی حوزه از ضرورتهایی بوده که در سالیان اخیر به آن توجه و مورد تاکید مدیران حوزه است.
وی با بیان اینکه در این راستا، ۴۸ عنوان کتاب درسی با بیش از ۱۵۰ هزار شمارگان به چاپ رسیده است عنوان کرد: چنین تغییر و تحولی در گذشته جزء آرمان محسوب میشد، ولی امروز تحقق یافته است.
جزائری با اشاره به فرایند تولید آثار درسی و وجود کارگروههایی برای تدوین سرفصلها ادامه داد: در دروس و کتب قبلی حوزه برای ذکر مثالها بهویژه در دروس ادبیات عرب و ... کمتر از آیه روایت بهره برده شده بود، ولی از امتیازات متون جدید استفاده زیاد از آیه و روایت است.
وی با بیان اینکه از بیش از ده هزار و ۸۰۰ آیه و روایت در متون درسی استفاده شده است، اظهار کرد: این تعداد آیه و روایت در ۲۴ کتاب به طلاب ارائه شده است که موجب تقویت و غناسازی علمی طلاب و معنویت بیشتر آنان خواهد شد.
مدیر دفتر تدوین متون درسی حوزههای علمیه با بیان اینکه حدود ۱۷ کتاب در حال تولید است عنوان کرد: از جمله این کتابها میتوان به «نقد وهابیت» اثر آیتالله العظمی سبحانی و کتابهای روش تدریس اشاره کرد.
جزائری همچنین تاکید کرد: با توجه به تولیدات جدید کتب درسی آموزشهایی نیز برای استادان جهت تدریس مطلوبتر ارائه شده و خواهد شد.
انتهای پیام