کد خبر: 3741082
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵

برگزاری بیست و نهمین جشنواره تئاتر کردستان در قروه

گروه فرهنگی ــ بخش رقابتی بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان کردستان با حضور هشت گروه نمایشی و دو گروه در بخش ویژه و جنبی دوم شهریورماه در سالن آمفی تئاتر مجتمع فردوسی قروه آغاز شد.

برگزاری بیست و نهمین جشنواره تئاتر کردستان در قروه

به گزارش ایکنا از کردستان، بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان کردستان در راستای ارتقاء، تشویق و ترویج اجرای عمومی آثار نمایشی در استان و با تأکید بر تولید نمایش‌هایی با مضامین انسانی و فاخر از شامگاه جمعه، دوم شهریورماه به مدت چهار روز در قروه کلید خورد.
بعد از اعلام فراخوان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان کردستان، ۱۴ اثر نمایشی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از بازبینی توسط هیئت بازبین از این تعداد ۸ اثر به بخش مسابقه راه یافت.
نمایش‌های «آقا لیلا» به کارگردانی بهزاد فرمانی از قروه، «استرالیا» به کارگردانی کامران جباری از بیجار، «باغ آرزوها» به کارگردانی محمد امین کهنه پوشی از مریوان امروز سوم شهریور در بخش رقابتی در پلاتو ارشاد و سالن آمفی تئاتر مجتمع فردوسی قروه به روی صحنه می‌روند.
«سرباز شال بلند» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا حنیفی در بخش ویژه نیز در دو سانس و در ساعت‌های 19 و 20 روز شنبه سوم شهریور در پلاتو پیدا کانون شهید مطهری قروه اجرای عمومی می‌شود.
نمایش‌های «بالستیک زخم» به کارگردانی شعیب مکتب داری و نیما ایمانزاده، «9» به کارگردانی افشین خدری و «گور به گور» به کارگردانی زهرا محمدی از شهرستان سنندج و نمایش «کافه سایه» به کارگردانی محمد صمدی از قروه و «آژاکس» به کارگردانی فاتح باد پروا از مریوان نیز همزمان با روز یکشنبه چهارم شهریور با هم به رقابت می‌پردازند.
یادآور می‌شود، نمایش «گاری» به نویسندگی و کارگردانی کیومرث شیروانی از شهرستان قروه در بخش جنبی این جشنواره بعد از مراسم افتتاحیه در سالن آمفی تئاتر کانون شهید مطهری این شهرستان اجرای عمومی شد.
انتهای پیام

captcha