کد خبر: 3741669
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۸

بازسازی واقعه غدیرخُم در نورآباد و دورود

گروه فرهنگی ـ سرپرست دبیرخانه کانون‌های مساجد لرستان از بازسازی واقعه غدیرخُم در نورآباد و دورود خبرداد و گفت: در هر شهرستان یک کانون فرهنگی و هنری مسجد به‌عنوان محور برنامه‌های اجتماعی کانون‌های فرهنگی مساجد در دهه ولایت انتخاب شده است.

بازسازی واقعه غدیر خُم در نورآباد و دورود

به گزارش ایکنا از لرستان، محمد ابدالی‌پور، سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان، یک‌شنبه، چهارم شهریور در جمع خبرنگاران، در رابطه با برنامه‌های دبیرخانه مساجد لرستان در دهه ولایت و امامت، از برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی مهدویت در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شاخص استان خبرداد.
وی دهه ولایت و امامت را فرصت مناسبی برای تقویت فرهنگ مهدویت در جامعه دانست و افزود: در این دهه همچنین جشن‌های مردمی با محوریت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برگزار می‏شود.
ابدالی‎پور با اشاره به بازسازی واقعه غدیر خُم، اضافه کرد: در دو شهرستان نورآباد و دورود با برگزاری همایش غدیر و در قالب نمایش واقعه غدیر بازسازی شده است این در حالی‎است که در هر شهرستان یک کانون فرهنگی و هنری مسجد به‌عنوان محور برنامه‌های اجتماعی کانون‌های فرهنگی مساجد در دهه ولایت انتخاب شده است.
سرپرست دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان، بیان کرد: همچنین با محوریت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در 10 شهرستان استان لرستان جشن ولایت با عنوان «10 شب 10 مسجد» برگزار می‌شود.
ابدالی‌پور نهادینه‌سازی فرهنگ غدیر، پاسخ‌گویی به شبهات دینی، ترویج فرهنگ مهدویت و مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمنان را از مهم‌ترین اهداف برنامه گرامیداشت دهه کرامت در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان برشمرد.

انتهای پیام

captcha