کد خبر: 3742026
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵
حجت‌الاسلام دیزجی عنوان کرد:

صفات غنی اهل بیت(ع) در زیارت غدیریه امام هادی(ع)

کانون خبرنگاران نبأ ــ روحانی مستقر تبلیغات اسلامی رباط کریم گفت: یکی از آثاری که از ایشان به ما رسیده زیارت غدیریه امام هادی(ع) است و دومین زیارتی که به گوش ما خورده زیارت جامعه کبیره است که در این زیارت، امام هادی(ع) نزدیک به 300 صفت از صفات اهل بیت(ع) را بیان می‌کنند.

صفات غنی اهل بیت(ع) در زیارت غدیریه امام هادی(ع)

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین روح‌اله دیزجی، روحانی مستقر تبلیغات اسلامی رباط کریم، پنجم شهریورماه در مراسم جشن میلاد امام هادی(ع) در مسجد صاحب‌الزمان(عج) روستای اصغرآباد، ضمن عرض تبریک ولادت دهمین امام شیعیان، عنوان کرد: امام هادی(ع)، دومین امامی است که در کودکی به امامت رسیدند؛ یکی از آثاری که از ایشان به ما رسیده زیارت غدیریه امام هادی(ع) است و دومین زیارتی که به گوش ما خورده زیارت جامعه کبیره است که در این زیارت، امام هادی(ع) نزدیک به 300 صفت از صفات اهل بیت(ع) را بیان می‌کنند.
وی، در ادامه با بیان روایت نورانی از امام هادی(ع)، اظهار کرد: آن حضرت در روایتی می‌فرمایند «همانا اموال حرام، رشد و نمو ندارد و اگر هم احیاناً رشد کند و زیاد شود برکتى نخواهد داشت و با خوشى مصرف نمی‌شود و آنچه را از اموال حرام انفاق و کمک کرده باشد اجر و پاداشى برایش نیست و هرچه باقى بگذارد نیز توشه او براى رفتن به آتش دوزخ است».

منوچهر جلیلی

انتهای پیام

captcha