کد خبر: 3742980
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۲

نماز؛ نماد دین و پرچم دین‌داری

گروه فرهنگی ـ مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر ترویج نماز و معرفی فلسفه نماز، گفت: لازم است به‌منظور حل مسائل و مشکلات کنونی جامعه نماز در جامعه ما نهادینه شود و جایگاه خود را پیدا کند.

د

به گزارش ایکنا از لرستان، رضا زینی‌‎وندمقدم، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در جلسه ستاد قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اهمیت نماز ،گفت: جایگاه نماز در قرآن یک جایگاه بسیار برجسته و والاست و این فریضه الهی در قرآن در کنار موضوعات مهم آمده است و لازم است فلسفه نماز شناخته شود .
وی با اشاره به این‌که یکی‌از برکات بزرگ نظام اسلامی برپایی شعائر اسلامی و نماز است، افزود: نماز نماد دین و پرچم دین‌داری است .
زینی‎وند با اشاره به این‌که مقبولیت اعمال انسان منوط به برپایی نماز و مقبولیت آن است، گفت: لازم است به‌منظور حل مسائل و مشکلات کنونی جامعه نماز در جامعه ما نهادینه شود و جایگاه خود را پیدا کند.
زینی‌وندمقدم با تاکید بر حضور مستمر روحانیون در مدارس، اظهارکرد: اگر زمینه ارتباط معنوی دانش‌آموزان با روحانیت فراهم شود بخش عظیمی از مشکلات حل خواهد شد.
وی گفت: وظیفه ما در آموزش و پرورش باید علاوه‌بر آموزش انسان‌ها انسان‌سازی نیز باشد که یکی‌از بهترین راه‌ها در این زمینه ترویج نماز است و لازم است با روش‌های جدید و راه‌های نو وارد عمل شویم تا نتیجه‌گیری موردنظر حاصل شود

انتهای پیام

captcha