
رویا دهقانی، معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد در گفت وگو با ایکنا یزد با اشاره به فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی مدارس علمیه خواهران استان یزد اظهار کرد: تعداد 55 کرسی آزاد اندیشی در سال 96-95 از سوی مدارس خواهران استان برگزار شده است.
وی با اشاره به تشکیل هسته های پژوهشی در مدارس علمیه خواهران استان، ادامه داد: تاکنون 15 هسته پژوهشی در مقطع سطح 2 (کارشناسی) و سطح 3 (کارشناسی ارشد)، 15 کانون پژوهشی در سطح 2 و 5 انجمن پژوهشی در سطح 3 تشکیل شده است.
دهقانی اضافه کرد: از سال 82تاکنون یک هزار و 155 جلسه دفاع از تحقیق پایانی در سطح دو و از سال 92تاکنون 81 جلسه دفاع از پایان نامه در سطح سه برگزار شده است.
وی ادامه داد: فهرستی از تحقیقات پایانی و پایان نامه ها مدارس علمیه خواهران استان تحت عنوان پژوهشگران در مجموع 1236 عنوان، فهرستی از تحقیقات پایانی و پایان نامه به چاپ رسید.
معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد با اشاره به برگزاری جشنواره بانوی کرامت گفت: به منظور شناسایی، ارزش گذاری، ثبت و ضبط، چاپ و معرفی آثار برتر پژوهشی هم چنین استفاده از این دستاوردها در پایگاه های اطلاع رسانی و تجلیل از طلاب و پژوهشگران برتر هر ساله جشنواره بانوی کرامت در قالب کتاب، پایان نامه سطح سه تحقیقات پایانی، مقاله، نشریه پژوهشی وپژوهش های درسی سطح3 به صورت فردی برگزار می شود که در پانزدهمین دوره در مرحله کشوری موفق به کسب رتبه اول در بخش پایان نامه و در بخش های کتاب، پایان نامه، کرسی آزاد اندیشی موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر شده اند.
وی افزود: هرساله جشنواره علمی – پژوهشی رشد به منظور ترغیب و تشویق طلاب خواهر به انجام پژوهش های گروهی و هماهنگ سازی تحقیقات با نیازهای جامعه و ضرورت پاسخگویی به آنها با دو شیوه کتابخانه ای و پیمایشی برگزار می شود که رتبه سوم کشوری پژوهش های کتابخانه ای در شمشین گروه رشد به این استان اختصاص داشته است.
دهقانی با اشاره به دریافت 865 اثر خواهران طلبه به جشنواره علامه حلی(ره) در سال های 96 اظهار کرد: از 101 اثر برگزیده و مورد تایید شورای سیاست گزاری 84 برگزیده استانی از بانوان طلبه استان یزد بوده است.
معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد افزود: در استان کارگروه بررسی طرح های پایان نامه های طلاب در سه گرایش تفسیر، فلسفه وکلام، فقه و اصول با حضور 9 استاد فعالیت دارند.
معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد یادآور شد: 7 پایان نامه طلاب خواهر با همکاری و مساعدت انتشارات نشر هاجر تبدیل به کتاب شده است.
دهقانی در زمینه شناسایی طلاب نخبه تصریح کرد: تاکنون در 4 مرحله کار تشکیل پرونده انجام شده و پس از مراحل مصاحبه استانی و کشوری، حدود 14 طلبه نخبه در مقاطع سطح دو و سه شناسایی شده است.
انتهای پیام