کد خبر: 3744786
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۳

جلسات روخوانی و روان‌خوانی قرآن در «جنت‌مکان»

کانون خبرنگاران نبأ ــ مدیر کانون فرهنگی ــ هنری حضرت رقیه(س) شهر جنت‌مکان از برگزاری جلسات روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه بانوان در این شهر خبر داد.

سکینه حسن‌نیا، مدیر کانون فرهنگی ــ هنری حضرت رقیه(س) شهر جنت‌مکان در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ گفت: جلسات روخوانی قرآن کریم با حضور بیش از ۵۰ نفر از بانوان قرآنی در امامزاده شاه‌ابوالحسن(ع) این شهر در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه این جلسات از ابتدای تابستان شروع و تا پایان شهریورماه ادامه دارد، عنوان کرد: بعد از پایان این دوره، جلسات روان‌خوانی قرآن آغاز خواهد شد که تاکنون بیش از ۳۰ نفر جهت ثبت نام در این دوره اعلام آمادگی کرده‌اند.
حسن‌نیا با اشاره به اینکه در حاشیه برگزاری جلسات ‌روخوانی قرآن، کلاس‌های آموزش احکام، اخلاق و قرائت صحیح نماز نیز اجرا می‌شو، اظهار کرد: همه ما وظیفه داریم که فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج دهیم و نگذاریم قرآن در جامعه اسلامی مهجور بماند و به افرادی که استعداد یادگیری قرآن را دارند آموزش لازم را ارائه دهیم.
مدیر کانون فرهنگی ــ هنری حضرت رقیه(س) ضمن تشکر از مسئولان شهرستان و استان، حمایت بیشتر از مؤسسات قرآنی و کانون‌های فرهنگی ــ هنری را خواستار شد.
یادآور می‌شود، جنت‌مکان یکی از شهرهای بختیاری‌نشین استان خوزستان است که در بخش مرکزی شهرستان گتوند واقع شده ‌است.
داود طهماسبی
انتهای پیام

captcha