کد خبر: 3747780
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰

بهره‌مندی بیش از ۴۶۰ یزدی از دوره‌های هلال‌احمر

گروه اجتماعی ــ سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان یزد گفت: در سه ماهه گذشته بیش از ۴۶۰ نفر از دوره‌های عمومی و تخصصی هلال احمر شهرستان یزد و آموزش‌های همگانی بهره‌مند شدند.

بهره مندی بیش از 460 نفر از دوره های عمومی و تخصصی هلال احمر شهرستان یزد

به گزارش ایکنا از یزد، حسین مجیبی‌فر، سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان یزد 26 شهریورماه اظهار کرد: جمعیت هلال احمر با برنامه‌ریزی‌های مستمر تلاش می‌کند با آموزش افراد علاقه‌مند و ارائه آموزش‌های عمومی و تخصصی جهت ارتقای آگاهی آنان در برابر حوادث و سوانح و داشتن جامعه‌ای مقاوم گام بردارد.
سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان یزد به آموزش‌های عمومی و تخصصی اشاره کرد و گفت: ارتقای دانش و ایجاد مهارت‌‌‌‌های لازم در زمینه آشنایی با سوانح و حوادث و امداد و كمك‌های اولیه و همچنین ترویج فرهنگ خود امدادی و دگرامدادی یكی از مهمترین عوامل ارتقای توانمندی‌های افراد جامعه در مقابل بروز حوادث و كاهش اثرات زیانبار آن است.
مجیبی فر گفت: 16 دوره امداد و کمک‌های اولیه 22 ساعته، 8 دوره مهارت‌های داوطلبی 40 ساعته، 2 دوره عمومی امداد(حضوری)، برگزار و فراگیران این دوره‌ها بیش از 460 نفر هستند.
وی همچنین بیان کرد: دوره‌هایی همچون مهارت‌های فوریت‌های پزشکی در حوادث، آشنایی با تروما و مهارت‌های امدادی آن، کارگاه تخصصی حمل مصدوم، کارگاه کوتاه مدت آموزش کمک‌های اولیه ویژه تیم های عملیاتی امداد و نجات شهرستان برگزار و بیش از 130 نفر از این دوره‌ها بهره مند شدند.
مجیبی فر در پایان از راه‌اندازی تیم‌های امداد و نجات روستایی با همکاری بخشداری مرکزی یزد و دهیاران خبر داد و گفت: 12 سناریو مانورهای تخصصی در شرایط واقعی در این مدت طراحی و تدوین شده است.

انتهای پیام

captcha