کد خبر: 3749493
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۸

دانشگاهیان با تربیت عالمان مجاهد به وظیفه خود عمل کنند

گروه اجتماعی ـ فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: دانشگاهیان در مقابل خون شهدا مسئول هستند، باید به وظیفه خود عمل کرده و با تربیت عالمان مجاهد دین خود را در برابر شهدای والامقام ادا کنند.

دانشگاهیان با تربیت عالمان مجاهد به وظیفه خود عمل کنندبه گزارش ایکنا از اردبیل، سردار رحیم نوعی‌اقدم، فرمانده دوران دفاع مقدس، روز گذشته یکم مهرماه در نشست با استادان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل تصریح کرد: اراده ملت ایران دشمنان را از پای درمی‌آورد و در دوران تاریخ این مهم را به اثبات رسانده است که همیشه اسلام و حق پیروز میدان است و دشمن همیشه ذلیل و خوار می‌شود.
وی با اشاره به این که پیروزی اسلام در خاک سوریه نمونه کامل پیروزی حق بر باطل بود گفت: شهدای مدافع حرم با پیروی از مکتب عاشورا توانستند نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی کنند و اگر این جوانان دلیر و شجاع نبودند بی‌شک دشمنان کشورمان را به ناامنی می‌کشیدند.
فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: اقتدار و عظمت کنونی کشورمان در سایه خون پاک شهدای والامقام به دست آمده و هر چه داریم مدیون شهیدان هستیم که با گذشت از جان و مال و فرزندانشان درس ایثار و شجاعت را در جامعه نهادینه کرده و برای دستیابی به ارزش‌ها و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی لحظه‌ای نهراسیده‌اند.
نوعی‌اقدم بیان کرد: دانشگاهیان در مقابل خون شهدا مسئول بوده و باید به وظیفه خود عمل کنند و با تربیت عالمان مجاهد دین خود را در برابر شهدای والامقام ادا کنند چرا که اگر راه و هدف شهدا کمرنگ شود جامعه آسیب می‌بیند.
وی اظهار کرد: عرصه دفاع مقدس و مقاومت اسلامی نقطه مشترکی دارند و آن هم دشمن مشترک هر دو دوره یعنی آمریکا است که به خاطر حضور دشمن در برهه‌های زمانی مختلف باید بصیرت و ولایتمداری را در جامعه به حد اعلی برسانیم و محاسبات دشمن را که مبنی بر توطئه‌ها و ظلم است به هم بریزیم.
فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: بی‌شک رسیدن به پیشرفت و توسعه در سایه اطلاعت از منویات مقام معظم رهبری به کرسی می‌نشیند که باید در این زمینه نقشه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
انتهای پیام

captcha